Kokeile kuukausi maksutta

Peikko avasi uuden tehtaan Nastolaan

Peikko on avannut toisen kotimaisen tuotantoyksikkönsä Nastolaan. Tehdas käsittää tällä hetkellä 2 000 neliömetriä. Yksikkö keskittyy tuulivoimaperustuskomponenttien valmistukseen ja kokoonpanoon.

”Peikon tuulivoimaperustusten vahvan tilaus- ja tarjouskannan perusteella teimme päätöksen kasvattaa palvelukykyämme. Nastolaan perustettu yksikkö on erikoistunut vastaamaan tuulivoima-alan asiakaskunnan erityisvaatimuksiin. Tänä vuonna tuulivoimaliiketoiminta muodostaa yli 10 prosenttia Peikko Groupin kokonaisliikevaihdosta, ja tavoittelemme ensi vuodelle selkeää kasvua”, Peikko Groupin toimitusjohtaja Topi Paananen toteaa.

Peikko on kehittänyt onshore-tuulivoimalaperustuksiin perustusratkaisun, joka voi sisältää vain perustuksen komponentit tai komponentit ja niitä tukevan suunnittelun. Laajimmassa toimituskokonaisuudessa Peikko vastaa myös perustusraudoituksen asennuksesta. Perustusratkaisun lisäksi Peikon liitososia käytetään betonielementeistä valmistetuissa tuulivoimalatorneissa.

Peikon Suomen päätuotantotilat sijaitsevat Lahdessa, missä valmistetaan betonirakentamisessa käytettäviä liitososia sekä runkorakenteissa käytettäviä deltapalkkeja.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Peikko avasi uuden tehtaan Nastolaan”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat