Kokeile kuukausi maksutta

Pohjola Rakennuksen uusin tytäryhtiö on Pohjola Rakennus Oy Infra, joka aloittaa toimintansa ensi vuoden alussa. Näin 25 vuotta talonrakennuksessa toiminut Pohjola Rakennus alkaa toimia myös infrarakentamisessa.

Pohjola Rakennus Oy Infra tulee toimimaan sekä julkisella että yksityisellä sektorilla. Yhtiön toimialueena on koko Suomi, mutta etenkin alkuvaiheessa toiminta tulee keskittymään pääkaupunkiseudulle. Tiedotteen mukaan ”yhtiö pyrkii profiloitumaan muun konsernin tavoin vahvaksi projektiosaajaksi ja asiakaslähtöiseksi yhteistyökumppaniksi”.

Toimitusjohtajaksi ja osakkaaksi on kutsuttu RI Kalle Tamminen, joka siirtyy tehtäväänsä YIT:ltä.

Pohjola Rakennus Oy on perustettu 1989 Tampereella. Kotimaisen konsernin emoyhtiö on Pohjola Rakennus Oy Sisä-Suomi, tytäryhtiöt Pohjola Rakennus Oy Uusimaa (perustettu 2013) sekä Häme ja Infra (2014).

Konserni on projektinjohtomallilla toimiva rakennusliike sekä aluesuunnittelun ja kiinteistökehittämisen asiantuntija. Liikevaihdon ennuste on 80 miljoonaa euroa vuodelle 2014.

Tätä artikkelia on kommentoitu kerran

Yksi vastaus artikkeliin “Pohjola Rakennus perusti infrayhtiön”

  1. Loistavaa yrittäjämäisyyttä sekä liikemiesmäisyyttä Metsältä, Toivotaan menestystä koko konsernille!! Pohjola on voittava joukkue.

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat