Kokeile kuukausi maksutta

Rambollin Markku Moilasesta Skolin puheenjohtaja

Tekniikan tohtori Markku Moilanen, 53, on valittu suunnittelu- ja konsultointiyritysten yrittäjä- ja työnantajajärjestö Skol ry:n hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi 1.1.2015 alkaen.

Ramboll Finland Oy:n toimitusjohtajana työskentelevä Moilanen seuraa puheenjohtajana Kimmo Fischeriä, joka toimi SKOL ry:n puheenjohtajana vuodesta 2011.

Moilanen on työskennellyt Rambollin toimitusjohtajana vuodesta 2007 lähtien. Hänen toimitusjohtajakautenaan Rambollista on kasvanut Suomen suurin suunnittelu- ja konsultointialan yritys. Rambollia ennen Moilanen on vastannut Fortumissa muun muassa asiakaspalveluyksikön rakentamisesta ja kehittämisestä.

”Markku Moilanen on erinomainen valinta SKOL:in puheenjohtajaksi. Hänellä on monipuolinen kokemus suomalaisesta liike-elämästä ja eteenpäin katsova, yhdessä tekemiseen kannustava toimintatapa. Markku on myös hyvä konkretisoimaan suunnittelu- ja konsultointialan ratkaisevan tärkeää merkitystä yhteiskuntamme kestävän tulevaisuuden suunnittelussa”, SKOL:in toimitusjohtaja Matti Mannonen toteaa.

”Tiukassa taloudellisessa tilanteessa ja epävarmojen näkymien edessä pitää meidän suunnittelijoidenkin kyetä uudistamaan toimintaamme. Tarvitaan uudenlaista verkottumista, entistä tiiviimpää yhteistyötä teknologia- ja rakennusteollisuuden kanssa sekä kykyä tarttua kansainvälistymisen mukanaan tuomiin mahdollisuuksiin. Näin varmistamme, että lunastamme asiakkaidemme luottamuksen ja arvostuksen myös tulevina vuosina”, Moilanen arvioi.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Rambollin Markku Moilasesta Skolin puheenjohtaja”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat