Kokeile kuukausi maksutta

Exilion myi toimistotalon Espoossa AXA Real Estatelle

Exilion Capital Oy:n hallinnoima Exilion Real Estate I Ky on saattanut päätökseen kaupan Kiinteistö Oy Espoon Keilalahden FG-talon koko osakekannan myymisestä AXA Real Estaten hallinnoimalle rahastolle. Kauppahinta on noin 64,8 miljoonaa euroa. Kauppahinta vastaa noin 5,8 prosentin alkutuottovaatimusta.

Exilion Capital Oy:n hallinnoima Exilion Real Estate I Ky on saattanut päätökseen kaupan Kiinteistö Oy Espoon Keilalahden FG-talon koko osakekannan myymisestä AXA Real Estaten hallinnoimalle rahastolle. Kauppahinta on noin 64,8 miljoonaa euroa. Kauppahinta vastaa noin 5,8 prosentin alkutuottovaatimusta.
Kuuntele juttu

Kiinteistö Oy Espoon Keilalahden FG-talo omistaa Espoon Keilaniemessä, osoitteessa Keilalahdentie 2–4 sijaitsevan kiinteistön ja vuonna 2001 rakennetun toimistorakennuksen. Toimistorakennuksen vuokrattava pinta-ala on noin 17 076 neliötä. Rakennuksella on oikeus käyttää 404 autopaikkaa viereisessä pysäköintitalossa.

Toimistokiinteistö on vuokrattu pitkäaikaisella vuokrasopimuksella Microsoft Mobile Oy:lle. Kiinteistö on osa Exilionin vuonna 2012 Nokia Oyj:ltä hankkimaa kokonaisuutta, josta kaksi toimistotaloa ja pysäköintitalo jäävät edelleen Exilionin omistukseen.

”Toteutunut kauppa on osa omistamamme kiinteistöportfolion muokkausta. Tavoitteemme on edelleen kuitenkin tehdä myös uusia sijoituksia sekä tähän että uusiin hallinnoitaviin salkkuihin”, Exilion Capital Oy:n toimitusjohtaja Ari Talja sanoo.

Advium Corporate Finance Oy toimi kaupassa myyjän neuvonantajana.

Tätä artikkelia on kommentoitu kerran

Yksi vastaus artikkeliin “Exilion myi toimistotalon Espoossa AXA Real Estatelle”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat