SRV:lle Taysin uudisrakennuksen projektinjohtourakka

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri ja SRV Rakennus Oy allekirjoittivat keskiviikkona 10.12.2014 Tampereen yliopistollisen sairaalan etupihan uudisrakennusten toteuttamista koskevan konsulttisopimuksen.

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri ja SRV Rakennus Oy allekirjoittivat keskiviikkona 10.12.2014 Tampereen yliopistollisen sairaalan etupihan uudisrakennusten toteuttamista koskevan konsulttisopimuksen.

Taysin etupihan uudisrakentaminen on sairaalan historian merkittävin rakennushanke, joka jakaantuu suunnittelu- ja toteutusvaiheeseen. Nyt tehty sopimus koskee toteutussuunnitelman laatimista ja kustannustavoitteiden määrittelyä. Se käynnistyy heti sopimuksen allekirjoituksen jälkeen ja työn on arvioitu kestävän syksyyn 2015.

Hankkeen toinen vaihe, eli varsinainen rakennusurakka, alkaa heti syksyllä 2015. Sen käynnistämisestä päätetään erikseen. SRV Rakennus Oy toimii sairaanhoitopiirin valvonnassa hankkeen projektinjohtourakoitsijana johtaen työmaata ja vastaten kohteen aliurakka- ja hankintasopimuksista.

Taysin etupihalle rakennetaan uudet toimivat tilat niitä kiireellisimmin tarvitsevien potilaiden, kuten lasten, nuorten, tuki- ja liikuntaelimistön sekä sydänsairauksista kärsivien sekä synnyttäjien, verisuonikirurgian ja toimenpideradiologian tarpeisiin.

Kolmen uudisrakennuksen lisäksi etupihalle tehdään maanalainen pysäköintihalli. Rakennustyöt pyritään aloittamaan vuoden 2015 aikana, jolloin uudet rakennukset valmistuvat vaiheittain vuosien 2017- 2019 aikana.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “SRV:lle Taysin uudisrakennuksen projektinjohtourakka”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat