Kokeile kuukausi maksutta

Caverion hoitaa Finnairin kiinteistöjen teknisen huollon

Caverion ja lentoyhtiö Finnair ovat allekirjoittaneet sopimuksen Finnairin kiinteistöjen teknisestä huollosta ja kunnossapidosta, palveluiden johtamisesta sekä niihin liittyvistä asiantuntijapalveluista.

Caverion ja lentoyhtiö Finnair ovat allekirjoittaneet sopimuksen Finnairin kiinteistöjen teknisestä huollosta ja kunnossapidosta, palveluiden johtamisesta sekä niihin liittyvistä asiantuntijapalveluista.

Sopimus kattaa yli 30 Finnairin kiinteistöä pääosin Helsinki-Vantaan lentoasemalla ja sen lähialueella. Kiinteistöjen yhteenlaskettu pinta-ala on noin 170 000 neliötä. Osapuolet ovat sopineet, että sopimuksen arvoa ei julkisteta.

Sopimuskausi on aluksi kaksi vuotta ja sopimus jatkuu sen jälkeen toistaiseksi voimassa olevana. Palvelusopimus on jatkoa jo vuonna 2007 alkaneelle yhteistyölle.

Caverion vastaa muun muassa kiinteistöjen lämmitys-, vesi-, viemäri-, ilmanvaihto- ja ilmastointi-, jäähdytys-, sähköistys-, turvallisuus-, automaatio- sekä informaatio- ja viestintäteknologian järjestelmien teknisestä huollosta. Kiinteistöt on liitetty Caverionin kiinteistövalvomoon, mikä mahdollistaa järjestelmien energiatehokkaamman hallinnan.

Caverion tuottaa kiinteistöjen teknisiä palveluja myös Finnairin kiinteistöissä toimiville palveluntuottajille, joiden toiminta liittyy cateringiin, maakalustopalveluihin, lentokoneiden jäänpoistoon sekä huoltoon. Yhtiö vastaa myös turvatarkastuksen kamera- ja kulunvalvonnasta sekä näiden ohjelmistoista.

”Olemme yhteistyössä kehittäneet toimintatapoja ja pystyneet vaikuttamaan siten myös kustannusrakenteeseen. Caverion on sitoutunut Finnairin säästöohjelmiin muun muassa esittämällä kiinteistöjen energiatehokkuutta parantavia ratkaisuja. Yhteistyössä on saavutettu viimeisen viiden vuoden aikana noin 2,5 miljoonan säästöt energiakustannuksissa. Haluamme olla jatkossakin Finnairin kumppanina tarjoamassa palveluitamme ja kehittämässä osaamistamme”, Caverion Suomen toimitusjohtaja Jarno Hacklin sanoo.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Caverion hoitaa Finnairin kiinteistöjen teknisen huollon”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat