Kokeile kuukausi maksutta

Kauklahdenväylän työmaalla Espoossa onnettomuus – kolme vietiin sairaalaan

Kauklahdenväylän rakennustyömaalla Espoossa on sattunut onnettomuus keskiviikkona 14. tammikuuta iltapäivällä. Kolme henkilöä on viety sairaalaan. Tarkempia tietoja vammojen vakavuudesta ei toistaiseksi ole.

Kauklahdenväylän rakennustyömaalla Espoossa on sattunut onnettomuus keskiviikkona 14. tammikuuta iltapäivällä. Kolme henkilöä on viety sairaalaan. Tarkempia tietoja vammojen vakavuudesta ei toistaiseksi ole.

Vahinko sattui paalulaatan raudoitustyössä. Autonosturin nostaessa raudoitteita suurjännitelinjan läheisyydessä valokaari johtui työntekijöihin.

Kyseessä on Espoon kaupungin rakennuttama työmaa, jota urakoi Graniittirakennus Kallio Oy.

Poliisi ja työsuojeluviranomaiset tutkivat onnettomuutta.

Urakassa parannetaan Kauklahdenväylää Saunalahden ja Kurttilan välillä rakentamalla muun muassa uusia liittymäjärjestelyjä ja kevyen liikenteen yhteyksiä. Työt ovat alkaneet viime talvena ja jatkuvat tämän vuoden loppuun.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Kauklahdenväylän työmaalla Espoossa onnettomuus – kolme vietiin sairaalaan”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat