Kokeile kuukausi maksutta

Vantaan asuntomessujen ensimmäiset ryhmärakentamiskohteet käynnistyivät

Pohjolan Design-Talo Oy on käynnistänyt asukasperheiden kanssa ryhmärakentamishankkeen vuoden 2015 asuntomessuille Vantaan Kivistössä. Tonttikaupat toteutuivat torstaina 8.1.2015 ja maanrakennustyöt tontilla käynnistyivät jo seuraavana päivänä.

Kivistön messualueelle rakennetaan kaikkiaan 28 pientaloa ja kolme kerrostaloa. Design-Talon asuntomessujen ryhmärakentamishanke käsittää kuusi messualueelle nousevaa omakotitaloa.

”On erittäin hienoa, että saamme Kivistöön pientalotuotantoon kuluttajille tällaisen hieman erilaisen toteutusmallin, jossa talot toteutetaan ryhmärakentamisen periaatteella varman urakoitsijan toimesta ja lopputuloksena saadaan kuitenkin kunkin perheen tarpeisiin räätälöity unelmien omakotitalo avaimet käteen -mallilla”, sanoo messujen projektinjohtajana toimiva Paavo Hiltunen Vantaan kaupungilta.

Ryhmärakentamishankkeen omakotitalojen puutaloarkkitehtuuri on Arkkitehtitoimisto AVARC Oy:n arkkitehtien Aaro Virkkusen ja Leif Lindgrenin käsialaa. Suunnittelutyötä on tehty vuorovaikutuksessa asiakkaiden kanssa. Talojen pinta-alat ovat 90–170 neliömetriä.

”Ryhmärakentaminen on pientalojen toteuttamiseen edullinen ja oikean kumppanin kanssa turvallinen tapa rakentaa. Tuomme lisäksi uudenlaisella palvelumallilla huippuarkkitehtien osaamisen pientalorakentajien käyttöön”, Design-Talon toimitusjohtaja Saku Sipola toteaa.

Kohde valmistuu ripeällä aikataululla kesään mennessä. Kokonaisuudessa on vielä kolme taloa vapaana.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Vantaan asuntomessujen ensimmäiset ryhmärakentamiskohteet käynnistyivät”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat