Kokeile kuukausi maksutta

Skanska rakentaa kerrostalon Helsingin Lauttasaareen

Skanska toteuttaa asuinkerrostalon Helsingin Lauttasaareen. Rakennustyöt ovat käynnistyneet, ja talo valmistuu syksyllä 2016.

Skanska toteuttaa asuinkerrostalon Helsingin Lauttasaareen. Rakennustyöt ovat käynnistyneet, ja talo valmistuu syksyllä 2016.

Kerrostalo nousee Heikkiläntien, Kiviaidankadun ja Vattuniemenkadun väliin jäävään kortteliin. As. Oy Helsingin Claudiossa on 7-kerrosta.

”Claudioon on suunniteltu koteja yksiöistä neljän huoneen perheasuntoon. Asunnoissa on kiinnitetty erityistä huomiota tilojen kalustettavuuteen ja muunneltavuuteen. Asiakkaiden toiveiden pohjalta toteutamme myös koneellisen viilennyksen kaikkiin asuntoihin”, Skanska Kotien hankekehitysjohtaja Satu Ryynänen kertoo.

”Osassa asunnoista on oma sauna, mutta se ei ole enää vakiovaruste kaikissa kodeissa. Tässä on selkeästi tapahtumassa muutos, sillä yhä useammat asiakkaamme haluavat saunan sijasta esimerkiksi tilavan vaatehuoneen. Sijainti hyvien joukkoliikenneyhteyksien tuntumassa kiinnostaa, ja tulevan metroaseman vaikutus näkyy myös Claudion kysynnässä. Omalla autolla kulkevat on myös huomioitu: Claudiossa on maanalainen autohalli.”

Paikallisesti aiemmin Delta-korttelina tunnetulle alueelle on aiemmin valmistunut kolmen talon kokonaisuus, joissa on yhteensä 170 asuntoa. Claudion lisäksi Skanska aikoo rakentaa vielä kolme kerrostaloa lisää. Taloihin valmistuu myös Claudion asukkaiden käyttöön tarkoitettuja yhteistiloja.

Tätä artikkelia on kommentoitu 2 kertaa

2 vastausta artikkeliin “Skanska rakentaa kerrostalon Helsingin Lauttasaareen”

  1. Ei muuta kun kirjailemaan ”Eeppiselle Neuvostolle” valitusta siitä kuinka paljon mielemme tästä pahoitimme.

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat