Skanska aloittaa 179 asunnon rakentamisen Icecapitalille

Skanska käynnistää 179 asunnon rakentamisen Icecapital Housing Fund III Ky:lle. Asunnot tulevat Helsinkiin, Vantaalle ja Kirkkonummelle. Asunnot kuuluvat esisopimukseen, jonka osapuolet allekirjoittivat marraskuussa 2014.

Skanska käynnistää 179 asunnon rakentamisen Icecapital Housing Fund III Ky:lle. Asunnot tulevat Helsinkiin, Vantaalle ja Kirkkonummelle. Asunnot kuuluvat esisopimukseen, jonka osapuolet allekirjoittivat marraskuussa 2014.

Yhtiöt, joista on nyt solmittu urakkasopimukset, ovat As. Oy Vantaan Valurauta, As. Oy Helsingin Siena ja As. Oy Kirkkonummen Pyökki.

Vantaan Valurautaan tulee 62 asuntoa, ja ne nousevat Kaivokselaan osoitteeseen Aapramintie 8. Kirkkonummen Pyökkiin tulee 42 asuntoa, ja yhtiö sijaitsee Kirkkonummen keskustassa osoitteessa Ervastintie 3 kunnantaloa ja poliisilaitosta vastapäätä. Molempien kohteiden rakentaminen käynnistyy toukokuussa 2015, ja ne valmistuvat elokuussa 2016.

Pyökin ja Valuraudan autopaikat sijoittuvat alueellisiin, useita Skanskan yhtiöitä palveleviin paikoitusyhtiöihin. Kirkkonummen paikoitustalo on jo rakennettu, ja Kaivokselan paikoitustalo on parhaillaan työn alla.

Helsingin Sienaan tulee 75 asuntoa. Kohde rakennetaan osoitteeseen Taidemaalarinkatu 5 Kuninkaantammen uudelle kaava-alueelle, joka sijaitsee Hämeenlinnan väylän länsipuolella Kaarelan kaupunginosassa. Suurin osa Kuninkaantammen alueesta on toistaiseksi rakentamatonta, mutta alueelle on suunnitteilla runsaasti lisärakentamista. Asunnoista 9 on rivitalo- ja pienkerrostaloasuntoja. Sienan rakentaminen alkaa kesäkuussa 2015, ja se valmistuu marraskuussa 2016.

”Rakennettavat asunnot ovat ensimmäinen osa Skanskan kanssa solmimaamme esisopimusta. Kohteet sopivat hyvin rahastomme pääkaupunkiseudulle painottuvaan sijoituspolitiikkaamme”, Icecapital Ream Oy:n toimitusjohtaja Wisa Majamaa sanoo.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Skanska aloittaa 179 asunnon rakentamisen Icecapitalille”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat