Kokeile kuukausi maksutta

Rakennuskartio urakoi Jorma J. Niemiselle kaksi kerrostaloa Helsinkiin

Päätoimija-konserniin kuuluva Rakennuskartio Oy ja kiinteistöneuvos Jorma J. Nieminen ovat allekirjoittaneet KVR-urakkasopimuksen kahden kerrostalon rakentamisesta Helsingin Kontulaan. Kerrostaloihin tulee yhteensä 50 asuntoa ja monitoimitila.

Päätoimija-konserniin kuuluva Rakennuskartio Oy ja kiinteistöneuvos Jorma J. Nieminen ovat allekirjoittaneet KVR-urakkasopimuksen kahden kerrostalon rakentamisesta Helsingin Kontulaan. Kerrostaloihin tulee yhteensä 50 asuntoa ja monitoimitila.

Rakennettavissa kerrostaloissa käytetään mahdollisimman paljon Finnfoam Oy:n tuotteita, kuten routaeristeitä ja uutta Tulppa-levyä, joka korvaa kipsilevyt ja vedeneristeet kylpyhuoneissa. Jorma J. Nieminen on perheyhtiö Finnfoamin hallituksen puheenjohtaja.

Jorma J. Niemisen kiinteistösalkku on todella mittava. Hän omistaa yli 2 000 vuokra-asuntoa, ja ne muodostavat ainoastaan kolmasosan hänen kiinteistöomistuksistaan. Loput hän on sijoittanut toimisto-, myymälä-, teollisuus- ja varastotiloihin.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Rakennuskartio urakoi Jorma J. Niemiselle kaksi kerrostaloa Helsinkiin”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat