Kokeile kuukausi maksutta

Fennian erikoissijoitusrahasto osti kiinteistön Lahdesta

Vakuutusyhtiö Fennian erikoissijoitusrahasto Fennica Toimitilat I on ostanut Aberdeenin kiinteistörahastolta toimistokiinteistön Lahden keskustan osoitteesta Aleksanterinkatu 24.

Vakuutusyhtiö Fennian erikoissijoitusrahasto Fennica Toimitilat I on ostanut Aberdeenin kiinteistörahastolta toimistokiinteistön Lahden keskustan osoitteesta Aleksanterinkatu 24.

Aberdeen Real Estate Fund Finland -kiinteistörahaston kehittämä lähes 7 300 neliömetrin laajuinen kahden kiinteistön kokonaisuus muodostuu vuonna 2009 rakennetusta modernista toimisto-osasta ja vuonna 2011 saneeratusta toimistokiinteistöstä. Kiinteistöjen kivijalassa on myös liiketilaa.

Toimistokiinteistössä ovat vuokralaisina muun muassa Lahden kaupunki, Päijät-Hämeen oikeusaputoimisto ja Bestseller-ketju.

”Rahasto jatkaa strategiansa mukaista kiinteistösijoittamista suuriin kaupunkeihin. Lahden keskustassa on kysyntää hyvälaatuisille toimistoille ja pääsemme jatkossa vastaamaan tähän kysyntään”, Fennica Toimitilat I:n rahastonhoitaja Elina Puhakainen sanoo.

”Kiinnostus likvidiin ja hajautettuun kiinteistösijoittamiseen on pysynyt korkeana, ja rahastoomme tulee jatkuvasti lisää merkintöjä. Toimitilat tuottavat moneen muuhun sijoitusinstrumenttiin nähden hyvää ja jatkuvaa kassavirtaa sekä suhteellisen turvallisen arvonkehityksen”, Fennian kiinteistösijoitusjohtaja Timo Rantala toteaa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Fennian erikoissijoitusrahasto osti kiinteistön Lahdesta”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat