Kokeile kuukausi maksutta

Ilmastointi-Mikentille kaksi ilmastointiurakkaa julkiselta puolelta

Ilmastointi-Mikenti Oy on saanut Helsingistä kahden julkisen rakennuskohteen ilmastointiurakat. Urakoiden arvo on yhteensä 3,2 miljoonaa euroa.

Ilmastointi-Mikenti Oy on saanut Helsingistä kahden julkisen rakennuskohteen ilmastointiurakat. Urakoiden arvo on yhteensä 3,2 miljoonaa euroa.

Ydinkeskustassa yhtiö peruskorjaa sisäministeriön toimitilojen ilmanvaihdon. Vallilassa toteutetaan Helsingin kaupungin opetusvirastolle tulevien tilojen laajat IV:n muutostyöt ja korjaukset.

Sisäministeriön rakennus peruskorjataan vastaamaan kehittyvän työympäristön vaatimuksia erityisesti ilmanvaihdon osalta. Kohde sijaitsee osoitteessa Kirkkokatu 12, ja sen tilaaja on Senaatti-kiinteistöt.

Opetusviraston käyttöön Teollisuuskatu 23–25:ssä tulevien tilojen tilaaja on Helsingin kaupungin kiinteistöviraston tilakeskus. Kohteessa tehdään talotekninen perusparannus. Rakennuksen ilmanvaihto muutetaan nykymääräysten mukaiseksi, ja se mitoitetaan vastaamaan uusia käyttötarkoituksia. Katolle muun muassa rakennetaan iv-konehuoneita uudeksi kerrokseksi.

Ilmastointi-Mikenti Oy kuuluu talotekniikkakonserni Quattro Mikenti Groupiin. Konsernilla on kymmenen toimipaikkaa Suomessa ja kaksi Venäjällä. Kuluvan vuoden liikevaihto tulee ylittämään 80 miljoonaa euroa. Konsernin palveluksessa on alihankkijat mukaan luettuna 490 talotekniikan ammattilaista.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Ilmastointi-Mikentille kaksi ilmastointiurakkaa julkiselta puolelta”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat