Kokeile kuukausi maksutta

Lemminkäisen Venäjän-toimintojen johtaja vaihtuu

Lemminkäinen ja yhtiön Venäjän-liiketoimintasegmentin johtaja Maaret Heiskari ovat sopineet, että Heiskari jättää yhtiön ja paikkansa konsernin johtoryhmän jäsenenä 30. kesäkuuta alkaen.

Maaret Heiskari

Heiskari nimitettiin Lemminkäisen Venäjän toiminnot -liiketoimintasegmentin johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi vuonna 2013.

Venäjän-toimintojen vt. liiketoimintasegmentin johtajaksi on nimitetty Juha Kukkola. Kukkola raportoi uudessa tehtävässään Lemminkäinen-konsernin toimitusjohtajalle Casimir Lindholmille. Kukkola jatkaa myös aiemmassa tehtävässään Venäjän-toimintojen business controllerina.

”Haluan kiittää Heiskaria hänen työstään Lemminkäinen Oyj:ssä ja hänen panoksestaan Venäjän liiketoimintojen kehittämisessä ja johtamisessa”, Lindholm toteaa.

Lemminkäisen toiminta asuntorakentamisessa ja päällystyksessä Venäjällä jatkuu, ja yhtiön käynnissä olevat hankkeet Pietarissa ja Moskovassa etenevät suunnitelmien mukaisesti.

Tätä artikkelia on kommentoitu 9 kertaa

9 vastausta artikkeliin “Lemminkäisen Venäjän-toimintojen johtaja vaihtuu”

 1. Kaikki fiksut Lindholmin alaiset lähtee oma-aloitteisesti parempaan työ- ja johtamisympäristöön. Pitäisiköhän vilkaista peiliin?

 2. Jos huhut pitävät paikkansa, on muitakin tärkeitä henkilöitä lähtäkuopissa.

 3. Kone Oy:n täystuho Moskovassa mellasti Lemminkäisellä Pietarissa ja tässä tulos.

  1. Mikä firma menee seuraavaksi miinaan palkatessaan ko. henkilön ? Taivas varjele.

    1. Substanssiosaamisella ei ollut mitään tekemistä lähdön kanssa, Lindholm ei vain siedä että joku on eri mieltä kuin hän – ja lisäksi oikeassa. Taitavat nämä täystuhoksi Maaretia nimittävät olla niitä suomalaisia, jotka potkittiin pois osaamattomina ja ryssittyineinä Lemminkäisen venäjän organisaatiosta.

     1. Mainittua substanssiosaamista on kaivattu pitkään Lemminkäisen johtoryhmässä. Valitettavasti
      sitä ei ollut edellisessä johtoryhmässä eikä sitä ole nykyisessäkään ehkä yhtä henkilöä
      lukuun ottamatta kun puhutaan rakennusalan osaamisesta. Pelkkä venäjänkielen osaaminen ei tee rakennusalan ammattilaista vaikka kuinka olisi häikäilemätön pyrkyri ja keinoja kaihtamaton opportunisti.

 4. Eikö tässä jokin aika sitten vasta ollut uutinen, että, ´Lemminkäinen myllää johtonsa Venäjällä´
  Vai kävikö niin, että ´uusi johtaja mylläsi Lemminkäisen Venäjällä´… Tervemenoa.

 5. Kun näin hätäisesti lähtee niin onko syytä epäillä jostain kuppauksesta? Venäjältä kun kerran on.

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat