Pohjola Rakennus laajentaa Länsi-Suomeen

Elokuun alussa 2015 toimintansa aloittavan Pohjola Rakennus Oy Länsi-Suomen toimitusjohtajaksi on nimitetty rakennusinsinööri Mikko Kilpi.

Elokuun alussa 2015 toimintansa aloittavan Pohjola Rakennus Oy Länsi-Suomen toimitusjohtajaksi on nimitetty rakennusinsinööri Mikko Kilpi.

Laajenemisen jälkeen yhtiön toiminta-alueina ovat Uusimaa, Pirkanmaa sekä Keski-, Länsi- ja Itä-Suomi. Tytäryhtiön perustaminen Länsi-Suomeen on osa konsernin kasvuhakuista liiketoimintastrategiaa.

”Siihen kuuluu uusien liiketoiminta-alueiden etsiminen ja uusien yhtiöiden perustaminen silloin, kun edellytyksiä kannattavalle ja kasvavalle toiminnalle alueelta löytyy. Tavoitteenamme on, että Länsi-Suomen tytäryhtiöstä kehittyy johtava toimija toiminta-alueellaan”, konserninjohtaja Juha Metsälä kertoo.

Mikko Kilpi (40) siirtyy Pohjola Rakennus Oy Länsi-Suomen toimitusjohtajaksi ja yhtiön osakkaaksi Hartelan aluejohtajan tehtävistä. Hän on luonut Hartelalla pitkän uran toimien yrityksessä muun muassa rakennuttajapäällikkönä ja työpäällikkönä.

Kilpi kiinnostui Pohjola Rakennus -konsernista huomatessaan, että yhtiö on kyennyt kasvattamaan toimintaansa niin liikevaihdon kuin tuloksen osalta tilanteessa, jossa muiden isompien rakennusliikkeiden toiminta on supistunut. Hänen mukaansa talouden taantuma on selvästi taittumassa.

”Asuntokaupan jälleen lähtiessä käyntiin Varsinais-Suomen asuinrakentamisessa on potentiaalia lähes kaksinkertaistua tämänhetkiseen tilanteeseen nähden. Tässä on Pohjola Rakennus Oy Länsi-Suomen kasvun paikka.”

Yhtiön ensi askeleita tänä vuonna tulevat olemaan uuden henkilöstön rekrytointi sekä oikeanlaisen, asuinrakentamiseen soveltuvan tonttikannan hankinta.

”Pääsääntöisesti asuntorakentamisemme keskittyy Turun olemassa oleviin lähiöihin sekä tietenkin koko Länsi-Suomen alueella kasvaviin ja kehittyviin kaupunkeihin ja kuntiin. Haluamme tuoda markkinoille niin sanottuja normaalihintaisia uudisasuntoja, joita markkinoilla ei ole vähän aikaan ollut. Asuinrakentamisen lisäksi toimimme myös aktiivisesti kilpailu-urakointimarkkinoilla.”

Tätä artikkelia on kommentoitu kerran

Yksi vastaus artikkeliin “Pohjola Rakennus laajentaa Länsi-Suomeen”

  1. ARVOISA ASIAKAS Tervetuloa

    AUTO-CLEANING A-V Oy & Tmi Apusiivous A-V:n kotisivulle!
    Auto-Cleaning A-V Oy tarjoaa monipuolisia ja laadukkaita palveluita niin yksityishenkilöille, kuin yrityksille – ja aina kilpailukykyisin hinnoin. Yrityksen motto on perustamisesta lähtien ollut: “Laadukas työ on parasta mainosta”. Teemme kaikki työmme tyytyväisyystakuulla. Mikäli ette ole tyytyväisiä lopputulokseen, kertokaa se toki meille, niin korjaamme asian. Työssämme käytämme pääsääntöisesti Autoprokem Krown ammatilaisille suunnattuja autonhoito tuotteita, meiltä voit myös halutessasi ostaa Krown kuluttajille suunnattuja tuotteita.

    Tutustu palvelutarjontaamme ja ota yhteyttä, niin laitamme autosi uuteen loistoon! Osaavat ammattilaiset, asianmukaiset tilat, viimeisin tekniikka sekä jatkuva kehitys takaavat palveluidemme korkean laadun.

Jätä kommentti

Viimeisimmät näkökulmat