Kokeile kuukausi maksutta

Jouni Walden siirtyy Visurasta Tikirakin toimitusjohtajaksi

Kangasalalaisen Rakennusliike Tikirak Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty syyskuun 2015 alusta alkaen diplomi-insinööri Jouni Walden. Hänestä tulee samalla myös Tikirakin osaomistaja. Walden on toiminut pitkään tamperelaisen Visura Oy:n varatoimitusjohtajana.

Kangasalalaisen Rakennusliike Tikirak Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty syyskuun 2015 alusta alkaen diplomi-insinööri Jouni Walden. Hänestä tulee samalla myös Tikirakin osaomistaja. Walden on toiminut pitkään tamperelaisen Visura Oy:n varatoimitusjohtajana.

Tikirakin pitkäaikainen toimitusjohtaja Markku Tiilikainen siirtyy samassa yhteydessä yhtiön hallituksen puheenjohtajaksi.

Vuonna 1993 perustetun Tikirakin liikevaihto oli tammikuussa 2015 päättyneellä tilikaudella noin 7,5 miljoonaa euroa. Yhtiön tulos oli reilut 250 000 euroa.

Tätä artikkelia on kommentoitu 7 kertaa

7 vastausta artikkeliin “Jouni Walden siirtyy Visurasta Tikirakin toimitusjohtajaksi”

  1. Kertoo paljon Visuran nykytilasta kun varatoimitusjohtajaa myöten otetaan lopputilejä ja vaihdetaan firmaa. Eipä tainnut Jounia Visuran ”laaturakentaminen” vakuuttaa. Osa mestareistakin lähti Tikirakiin Waldenin mukana.

    1. Taisi nimittäin mennä siellä Visuralla jotain projekteja penkin alle. Ei ainakaan se Tykkitien laatuasunto oikein ottanut onnistuakseen. Oli sitä muitakin, Pirkkalan päiväkoti, Kaukajärven Isolammen alue. no, uudella nimellä jatketaan.

  2. Taitaa jäädä ******* paikat vähän kosteaksi… betoni ei ole kuivaa kun se näyttää kuivalta. Laaturakentamista… juu u… tietääkö asiakkaat laadun tason? Menetelmät? Miehet?

  3. Kannattaa selvittää taustoja ja ottaa selvää mistä ja keneltä asuntonsa ostaa. Ettei ajattele ostavansa Mersua mutta saakin Ladan mihin saa tehdä poralla itse ilmastointiräppänät ettei homehdu käsiin. No… olihan sitä Visurin Pekallakin asunto-osakeyhtiön huoltokirja. Mutta ei kai se nyt kerrostaloasukkaan velvollisuuksiin kuulu runkoakin tuulettaa?

    T. Opettele rakentaan

  4. Oho.. aikamoista!

    Mitäs se sellainen on, että kehotetaan myymään asumiskelvoton asunto vähin äänin eteenpäin ja vaikenemaan homemittauksista ja itiöistä… aiheuttatteko toimillanne jonkun lapsen kuoleman vielä, koska pienen lapsen elimistö ei kestä tuollaista. Kyseessä varmaan mikä ensinnä tulee on törkeä petos ja kuolemantapauksessa tuottamuksellinen henkirikos.. varmaan ainakin surma tai jopa tappo.

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat