Ontelolaattatuotanto loppuu Parman Joutsenon tehtaalla

Parma Oy lopettaa ontelolaattatuotannon Joutsenon tehtaalla. Päätös on osa Parman tuotannon uudelleenjärjestelyjä, jossa ontelolaattatuotantoa keskitetään suurempiin yksiköihin.

Parma Oy lopettaa ontelolaattatuotannon Joutsenon tehtaalla. Päätös on osa Parman tuotannon uudelleenjärjestelyjä, jossa ontelolaattatuotantoa keskitetään suurempiin yksiköihin.

Tehtaan tuotanto jatkuu vuoden 2015 loppuun saakka, jonka jälkeen se siirtyy Parman muihin yksiköihin. Tehtaan tuotannosta on vastannut alihankintana Kivike Oy. Yhtiön palveluksessa on Joutsenossa ollut 11 työntekijää ja yksi toimihenkilö.

”Markkinatilanne on edelleen haasteellinen ja ontelolaattatuotannon uudelleenjärjestely välttämätöntä. Joutsenon yksikkö on pieni ja rakentamisen aktiviteetti sen toimialueella on alhainen. Tuotantoa keskittämällä voimme investoida tehokkuuteen suuremmissa yksiköissä”, Parman toimitusjohtaja Hannu Tuukkala perustelee.

Parma Oy on betonisen valmisosarakentamisen markkinajohtaja Suomessa. Yhtiö toimii 11 paikkakunnalla. Vuoden 2014 liikevaihto oli noin 138 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää noin 600 henkilöä.

Tätä artikkelia on kommentoitu kerran

Yksi vastaus artikkeliin “Ontelolaattatuotanto loppuu Parman Joutsenon tehtaalla”

  1. Saa mun puolesta lopettaa vaikka kaikki ontelotehtaat,ainakin kerrostaloasunnoissa se on vihonvimeinen,kaikki äänet kuuluu,sehän toimii kuin kaiutin itse asun -90 rakennutussa talossa parketti suoraa plaanon päälle liimattu

Jätä kommentti