YLE: Kaksi hakemusta Tampereen kansi- ja monitoimiareena -hankkeeseen

Tampereen kaupunki on saanut kansi- ja monitoimiareena -hankkeeseensa kaksi osallistumishakemusta. Asiasta kertoi ensimmäisenä YLE.

Arkkitehti Daniel Libeskindin Tampereen kansi -suunnitelma

Tampereen kaupunki järjesti julkisen hankintamenettelyn keskustaan rautatien päälle toteutettavasta kannesta ja monitoimiareenasta. Tavoitteena on löytää yritysryhmittymä toteuttamaan kansi, kannelle tulevat rakennukset, monitoimiareena sekä kokonaisuuden suunnittelu, rakentaminen ja ylläpito.

Hankinta tapahtuu hankintalain mukaisella neuvottelumenettelyllä. Yritysryhmittymien piti jättää osallistumishakemukset perjantaihin 14.8. mennessä.

Kaupungin tavoitteena on aloittaa neuvottelut osallistumishakemuksen jättäneiden yritysten kanssa vielä elokuun aikana. Neuvottelujen jälkeen menettelyssä mukana olevien toimijoiden varsinaiset tarjoukset pyydetään 11. joulukuuta mennessä.

Päätös yritysryhmittymän valinnasta on tarkoitus tehdä alkuvuodesta 2016. Tavoitteena on, että rakentaminen voi alkaa 2017 ja monitoimiareena sekä ensimmäiset asuin- ja toimitilarakennukset ovat valmiita 2020.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “YLE: Kaksi hakemusta Tampereen kansi- ja monitoimiareena -hankkeeseen”

Vastaa