Kokeile kuukausi maksutta

Ämmän Betoni Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu – omistus siirtyy toimivalle johdolle

Ämmän Betoni Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty Jukka Kyllönen. Piiparisten perheen omistamaan Ämmän Kuljetus –konserniin kuuluva Ämmän Betoni Oy on saanut samalla uusia omistajia. 1.9.2015 sovitulla osakekaupalla vähemmistöomistajiksi ovat tulleet uuteen toimivaan johtoon valitut Jukka Kyllönen, Rauno Kinnunen, Harri Kinnunen ja Mika Okkonen.

Ämmän Betoni Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty Jukka Kyllönen. Piiparisten perheen omistamaan Ämmän Kuljetus –konserniin kuuluva Ämmän Betoni Oy on saanut samalla uusia omistajia. 1.9.2015 sovitulla osakekaupalla vähemmistöomistajiksi ovat tulleet uuteen toimivaan johtoon valitut Jukka Kyllönen, Rauno Kinnunen, Harri Kinnunen ja Mika Okkonen.

Kaupan yhteydessä on sovittu myös periaatteista, joilla Ämmän Betoni Oy:n omistus tulee siirtymään tulevaisuudessa kokonaan toimivalle johdolle.

Toimitusjohtajaksi nimitetty Jukka Kyllönen on toiminut aikaisemmin Dt Finland Oy:n palveluksessa vastaten Stark-ketjun toimipisteistä Kajaanissa ja Oulussa. Rakennusalan kokemusta hänellä on erilaisista alaan liittyvistä johto- ja myyntitehtävistä 25 vuoden ajan.

Uudeksi Ämmän Betonin hallituksen puheenjohtajaksi on valittu Mika Okkonen. Ämmän Betoni Oy:n palveluksessa yli 20 vuotta työskennellyt Rauno Kinnunen on yhtiön tuotantopäällikkö ja Harri Kinnusen tehtävänkuva tarkentuu myöhemmin.

Uusi toimitusjohtaja Kyllönen kiittää Vesa Piiparista hänen vuosikymmeniä tekemästään työstä ja yrityksen kehittämisestä. ”Tavoitteenamme on jatkaa Ämmän Betoni Oy:n kunniakkaita jo lähes 60 vuotta kestäneitä perinteitä, Suomussalmella. Ämmän Betoni on tunnettu toimija alallaan hyvästä laadusta, toimitusvarmuudesta, luotettavuudesta ja asiakaslähtöisyydestä. Tulemme edelleen kehittämään toimintaa määrätietoisesti, vastuullisesti ja pitkäjänteisesti, sopivasti uudistaen. Tavoitteenamme on kehittää yhtiöstä entistäkin vahvempi kovasti kilpailuille betonielementtimarkkinoille sekä entistäkin parempi työpaikka työntekijöille.”

”Meillä on kokemusta betonielementtien valmistuksesta, puurakentamisesta ja metalli- sekä ohutlevyvalmistuksesta. Sopivasti siis uusia näkökulmia eri aloilta, joiden pohjalta toimintaa lähdetään kehittämään”, Okkonen toteaa.

Ämmän Betoni Oy on Suomussalmella vuodesta 1956 alkaen toiminut betonielementtejä valmistava yritys. Yrityksen palveluksessa työskentelee 84  ammattilaista. Liikevaihto on noin 12 miljoonaa euroa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Ämmän Betoni Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu – omistus siirtyy toimivalle johdolle”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat