Ruotsalainen kiinteistösijoitusrahasto Niam ostaa 17.9. allekirjoitetun sopimuksen mukaan Kiinteistö Oy Kannelmäen Kauppakeskuksen koko osakekannan sekä viiden tontin muodostaman maa-alueen Kauppakeskus Kaaren yhteydessä. HOK-Elanto solmii samalla pitkäaikaiset vuokrasopimukset liiketoimintansa käytössä oleviin tiloihin. Kauppa on tarkoitus toteuttaa 15.10.2015.

HOK-Elanto myy Kauppakeskus Kaaren Niamille ja ryhtyy sen vuokralaiseksi

Ruotsalainen kiinteistösijoitusrahasto Niam ostaa 17.9. allekirjoitetun sopimuksen mukaan Kiinteistö Oy Kannelmäen Kauppakeskuksen koko osakekannan sekä viiden tontin muodostaman maa-alueen Kauppakeskus Kaaren yhteydessä. HOK-Elanto solmii samalla pitkäaikaiset vuokrasopimukset liiketoimintansa käytössä oleviin tiloihin. Kauppa on tarkoitus toteuttaa 15.10.2015.

Kirjoittaja(t) Rakennuslehti

”Pääkaupunkiseudun väestö kasvaa ja me pyrimme palvelemaan HOK-Elannon asiakasomistajia kehittämällä jatkuvasti uusia kauppapaikkoja, jotka ovat liikeidealtaan ajankohtaisia sekä mitoitukseltaan ja sijainniltaan oikeita. Tällä kaupalla voimme turvata tulevien kehityshankkeiden rahoituksen”,  HOK-Elannon toimitusjohtaja Matti Niemi toteaa.

Kauppakeskus Kaari on Suomen yhdeksänneksi suurin kauppakeskus, jossa käy vuosittain 5,3 miljoonaa asiakasta. Yli 900 000 henkilöllä on alle 15 minuutin matka kauppakeskukseen. Kiinteistön vuokrattava pinta-ala on 48 700  neliömetriä ja koko kauppakeskuksen vuosimyynti oli viime vuonna 178 miljoonaa euroa.

”Olemme erittäin tyytyväisiä, että ostajana on taho, jolla on selkeä näkemys kauppakeskuksen kehittämisestä yhä vetovoimaisemmaksi”, Niemi jatkaa.

Niam on Pohjois-Euroopan johtava yksityinen kiinteistösijoitusrahasto, jolla on hallinnoitavana kiinteistöomaisuutta yhteensä noin 2,7 miljardin euron edestä. Niam on perustettu vuonna 1998 ja vuodesta 2000 lähtien Niam on investoinut rahastojensa kautta yli 5 miljardia euroa. Niamin pääkonttori on Tukholmassa ja toimistot ovat Oslossa, Helsingissä ja Kööpenhaminassa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “HOK-Elanto myy Kauppakeskus Kaaren Niamille ja ryhtyy sen vuokralaiseksi”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi