Kokeile kuukausi maksutta

Lemminkäiselle Kempeleen terveyskeskuksen toteutusvaiheen allianssisopimus

Lemminkäinen, Are Oy, Insinööritoimisto Putkonen Oy, Projektipalvelu Prodeco Oy, Sweco Talotekniikka Oy ja UKI Arkkitehdit Oy ovat allekirjoittaneet Kempeleen kunnan kanssa toteutusvaiheen allianssisopimuksen Kempeleen terveyskeskuksen rakentamisesta. Rakentaminen alkaa välittömästi, ja hanke valmistuu vaiheittain.

Lemminkäinen, Are Oy, Insinööritoimisto Putkonen Oy, Projektipalvelu Prodeco Oy, Sweco Talotekniikka Oy ja UKI Arkkitehdit Oy ovat allekirjoittaneet Kempeleen kunnan kanssa toteutusvaiheen allianssisopimuksen Kempeleen terveyskeskuksen rakentamisesta. Rakentaminen alkaa välittömästi, ja hanke valmistuu vaiheittain.

Uudisosa valmistuu syyskuussa 2016, saneerauksen ensimmäinen vaihe toukokuussa 2017 ja toinen vaihe loppuvuodesta 2017. Hankkeen kokonaisarvo on noin 14,7 miljoonaa euroa, josta Lemminkäisen osuus on noin 7,2 miljoonaa euroa.

Allianssihankkeessa rakennetaan uusi rakennus Kempeleen olemassa olevan terveyskeskuksen viereen, minkä jälkeen vanha rakennus saneerataan. Allianssin tavoitteena on toteuttaa terveyskeskushanke kustannustehokkaasti huomioiden rakennuksen koko elinkaari. Allianssissa kaikki osapuolet tekevät päätökset yhdessä, ja mahdolliset riskit ja hyödyt jaetaan osapuolten kesken.

”Kehitysvaiheessa panostimme käyttäjälähtöisyyteen. Loimme alkuvaiheessa kokonaisvaltaisen kuvan hankkeesta, minkä ansiosta pystyimme allianssin osapuolten kanssa suunnittelemaan käyttäjien kannalta toimivimman ratkaisun”, kertoo Suomen talonrakentamisen liiketoimintasegmentin johtaja Pauli Mäkelä Lemminkäiseltä.

Lemminkäinen kertoi hankkeen kehitysvaiheen sopimuksesta 6.11.2014.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Lemminkäiselle Kempeleen terveyskeskuksen toteutusvaiheen allianssisopimus”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat