Kokeile kuukausi maksutta

Kastelli lanseeraa uuden asumiskonseptin

Kastelli-talot Oy tuo markkinoille Easyin-asumiskonseptin. Konseptilla Kastelli rakentaa täysin valmiita, asunto-osakeyhtiömuotoisia pientaloasuntoja. Ensimmäiset 58 asuntoa rakennetaan Vantaan Vaaralaan ja Ilolaan.

Kastelli-talojen mukaan Easyin-asunnon hankintaan riittää 10 prosentin omarahoitusosuus. Asunnoissa on Kastellin suunnittelemat pohjaratkaisut.

Kastelli on kiinnittänyt asuntojen suunnittelussa erityisesti huomiota asuntojen valoisuuteen ja avaruuteen, huoliteltuihin yksityiskohtiin, mahdollisuuteen saada oma sauna sekä sujuvaan autopaikoitukseen. Konseptiin sisältyy muuttopalvelu.

Kastelli hyödyntää Easyin -asuntojen rakentamisessa myös konserninsa projektiosaamista.

”Olen täysin vakuuttunut, että Kastellilla on huomattava etu perinteisiin rakennusliikkeisiin verrattuna siinä, että me todella tunnemme pientalorakentamisen ja pientaloasujien tarpeet” , Kastelli-talot Oy:n toimitusjohtaja Antti Pohjola sanoo.

”Maailma muuttuu. Kaupungit kasvavat, perheet erilaistuvat, yhteisöllisyys ja ekologisuus ovat arvossaan. Myös ihmisten tarpeet ja toiveet asumisen suhteen ovat muuttuneet. Moni haluaa vain täsmällisesti nykyiset tarpeet täyttävän kodin, joka on helppo hankkia, asua ja jälleenmyydä kun elämäntilanne muuttuu. Monelle Easyin-koti voi olla edullisempi vaihtoehto kuin vuokra-asuminen”, Pohjola sanoo.

Uudella konseptilla tehtyjen asuntojen ennakkomarkkinointi alkaa torstaina 15.10.2015.

Tätä artikkelia on kommentoitu kerran

Yksi vastaus artikkeliin “Kastelli lanseeraa uuden asumiskonseptin”

  1. Tätä on jo odotettukin. Vanhan mallinen omakotirakentaminen on nykypolvelle liian riskistä ja rasittavaa, varsinkin kun sen päälle tulee 25 vuoden lainataakka ja kaikki kiinteistönhuoltotyöt. Toisaalta omakotiasumisen edut kiinnostavat monia 🙂

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat