Kokeile kuukausi maksutta

Lappsetille saksalainen muotoilupalkinto

Leikki- ja liikuntapaikkavalmistaja Lappset on palkittu arvostetulla saksalaisella The German Design Award 2016 -palkinnolla.

Halo-leikkipuistosarja sai arvostetun muotoilupalkinnon Saksasta.

Yhtiön puurakenteinen Halo-leikkipaikkavälinemallisto palkittiin kunniamaininnalla Saksan suurimmassa muotoilualan kilpailussa. Halo-malliston suunnitellut suomalainen muotoilutoimisto Pentagon Design, joka on aiemmin palkittu monilla tunnustuksilla, esimerkiksi valtion muotoilupalkinnolla vuonna 2012.

Saksan muotoilupalkinto myönnetään tuotteelle tai palvelulle ainutlaatuisesta ja trendejä luovasta muotokielestä. Palkinnon antoi German Design Council, joka on Saksan merkittävimpiä muotoilun promootio-organisaatioita. Palkintoraati koostuu muotoilualan johtavista, kansainvälisistä eri alojen asiantuntijoista.

Halo-sarjan tuotteet valmistetaan Lappsetin tehtaalla Rovaniemellä. Leikkitoiminnot on sijoitettu muodoltaan kuutiomaisen tuotesarjan rakenteisiin. Tuotesarjan erikoisuutena on aurinkokennoilla toimiva valaistus. Muotoilun lähtökohtana on ollut luoda ekologinen ja moderneihin kaupunkiympäristöihin soveltuva turvallinen tuotesarja.

Pentagon Design on Arni Aromaan ja Sauli Suomelan vuonna 1996 Helsingissä perustama teolliseen ja palvelumuotoiluun erikoistunut yritys.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Lappsetille saksalainen muotoilupalkinto”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat