Kokeile kuukausi maksutta

Fennian rahasto osti kaksi toimistokiinteistöä Espoosta

Fennian hallinnoima erikoissijoitusrahasto Fennica Toimitilat I on ostanut Niam V -rahastolta kaksi toimistokiinteistöä Espoosta.

Fennian hallinnoima erikoissijoitusrahasto Fennica Toimitilat I on ostanut Niam V -rahastolta kaksi toimistokiinteistöä Espoosta.

Espoon Leppävaarassa ja Tapiolassa sijaitsevat 4 800 neliön ja 3 700 neliön toimistokiinteistöt ovat molemmat monikäyttäjäkohteita, joissa on hyvä ja hajautunut vuokralaiskanta. Kiinteistöjen ostohetken käyttöasteet ovat 100 prosenttia ja 93 prosenttia.

”Rahasto on aktiivisesti etsinyt hyviä toimitilakohteita pääkaupunkiseudulta. Hankittujen kohteiden hajautunut vuokralaiskanta jatkaa mainiosti rahaston strategian mukaista linjaa”, Fennian rahastonhoitaja Elina Puhakainen toteaa.

Fennica Toimitilat I -rahasto on kuluvan vuoden aikana ostanut kiinteistöjä yhteensä noin 46 miljoonalla eurolla. Rahaston kiinteistöomaisuuden arvo kasvoi uusien hankintojen myötä noin 169 miljoonaan euroon.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Fennian rahasto osti kaksi toimistokiinteistöä Espoosta”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat