Kone osti huoltoliiketoimintaa Yhdysvalloista

Kone on ostanut Waldorfissa Marylandin osavaltiossa toimivan Capital Elevator Services -yhtiön huolto-, korjaus- ja modernisointiliiketoiminnan. Capital toimii Suur-Washington D.C.:n ja Pohjois-Virginian alueilla sekä Marylandin esikaupunkialueilla.

Kone on ostanut Waldorfissa Marylandin osavaltiossa toimivan Capital Elevator Services -yhtiön huolto-, korjaus- ja modernisointiliiketoiminnan. Capital toimii Suur-Washington D.C.:n ja Pohjois-Virginian alueilla sekä Marylandin esikaupunkialueilla.

”Washington D.C.:n alue on Koneen palveluliiketoiminnalle tärkeä markkina-alue Yhdysvalloissa. Capitalin kulttuuri on erittäin hyvin linjassa Koneen kulttuurin kanssa”, Koneen Amerikan aluejohtaja Larry Wash sanoo.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Kone osti huoltoliiketoimintaa Yhdysvalloista”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat