Talous Rakennuslehti Ei kommentteja

Wise Group ostaa Sähkökuvan

Wise Group Finland Oy on allekirjoittanut 11.1.2016 sopimuksen, jolla yhtiö hankkii kotkalaisen Sähkökuva Oy:n koko osakekannan. Kauppa vahvistaa Wise Groupin sähkösuunnittelua ja -konsultointia.

”Ostoksen myötä saamme nyt myös Kymen alueelle vahvan taloteknisen kokonaistarjonnan. Lvi-asiantuntijoidemme rinnalle tulee kokenut 10 hengen sähkösuunnittelun asiantuntijaryhmä. Nyt pystymme tarjoamaan alueellisesti koko talotekniikan, mikä on ollut strateginen tavoitteemme”, Wise Groupin toimitusjohtaja Aki Puska toteaa.

Sähkökuva on vuonna 1988 perustettu, vahvan ammattitaidon omaava sähköalan suunnittelu- ja konsulttitoimisto. Vakiintunut ja monipuolinen asiakaskenttä sekä uusien palvelumuotojen kehittäminen ovat varmistaneet yritykselle vahvan aseman eteläisen Suomen sähkösuunnittelumarkkinoilla.

Sähkökuvan kaikki 10 asiantuntijaa jatkavat vanhoina työntekijöinä nykyisissä tehtävissään. Yhtiön toimitusjohtajana jatkaa Keijo Kuvaja. Kaupan myötä Sähkökuvan omistajat Keijo Kuvaja, Jorma Hämäläinen ja Seppo Puhakka tulevat Wise Groupin osakkaiksi.

Vastaa

Rakennuslehden pääuutisia