Päätoimijasta tuli Lehto Group

Rakennuskonsernin kaikki liiketoiminnot yhtenäistetään uuden Lehto-brändinimen alle.

Rakennuskonsernin kaikki liiketoiminnot yhtenäistetään uuden Lehto-brändinimen alle.

Suomen suurimpiin rakennus- ja kiinteistöalan konserneihin kuuluva Päätoimija on vaihtanut nimensä Lehto Group Oyj:ksi. Viime vuosina voimakkaasti kasvanut konserni haluaa liiketoiminnan yhdistämisellä Lehto-brändin alle yhtenäistää kattavan palvelutarjontansa esilletuontia sekä vahvistaa brändin tunnettuutta.

“Lehto-nimi tulee yhtiön historiasta ja se on erittäin tunnettu ja hyvämaineinen. Nimenä se on helppo käyttää, lyhyt ja ytimekäs sekä vailla ääkkösiä”, perustelee Lehto Groupin toimitusjohtaja Hannu Lehto.

Konserniin kuuluu jatkossakin kahdeksan tytäryhtiötä, joiden liiketoimintaan nimenmuutos ei tuo muutoksia. Konsernin liikevaihdosta merkittävä osa on syntynyt Rakennusliike Lehto Oy:ssä.

“Näin Lehto Group Oyj oli luonnollinen valinta emoyhtiön nimeksi ja Lehto-nimi koko konsernin yhteiseksi brändinimeksi. Konsernin tytäryhtiöiden juridiset nimet jatkavat ja säilyvät taustalla”, Lehto kertoo.

Lehto Groupin pääkonttori sijaitsee Kempeleessä ja tytäryhtiöiden toimipaikat ympäri Suomea. Yhtiöt toimivat Lehto Groupin neljällä palvelualueella eli toimitiloissa, asunnoissa, hyvinvointitiloissa sekä korjausrakentamisessa.

“Brändiuudistus oli tarpeellinen, koska yhtiön rakennetta ja palvelutarjonnan kokonaisuutta oli asiakkaan hieman vaikea hahmottaa. Nyt palvelutarjontamme on selkeästi jaoteltu neljään alueeseen”, toteaa konsernin markkinointipäällikkö Miia Kiiskinen.

Henkilöstön kokonaismäärä 460 ja vuoden 2014 liikevaihto yli 170 miljoonaa euroa. Kasvun kerrotaan jatkuneen vahvana senkin jälkeen.

Lehto Group Oyj:hin kuuluvat sen täysin omistamat tytäryhtiöt Rakennusliike Lehto Oy, Rakennuskartio Oy, OptimiKodit Oy, Rakennusliike Koivukoski Oy, Remonttipartio Oy, Takuuelementti Oy, Lehto Bygg Ab sekä Insinööritoimisto Mäkeläinen Oy.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Päätoimijasta tuli Lehto Group”

Vastaa