Kokeile kuukausi maksutta

Fennia osti Aren pääkonttorikiinteistön

Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia ja Onvest Oy ovat tehneet kaupan Vantaan Kaivokselassa sijaitsevasta Are Oy:n pääkonttorikiinteistöstä. Samalla Fennia ja Are solmivat pitkäaikaisen vuokrasopimuksen vuonna 2002 valmistuneesta 5 609 neliömetrin laajuisesta rakennuksesta.

Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia ja Onvest Oy ovat tehneet kaupan Vantaan Kaivokselassa sijaitsevasta Are Oy:n pääkonttorikiinteistöstä. Samalla Fennia ja Are solmivat pitkäaikaisen vuokrasopimuksen vuonna 2002 valmistuneesta 5 609 neliömetrin laajuisesta rakennuksesta.

”Laadukas toimistorakennus näkyvällä paikalla Hämeenlinnanväylän varrella ja vahva vuokralainen täydentää erinomaisena kassavirtakohteena kiinteistösalkkuamme”, Fennian kiinteistösijoitusjohtaja Timo Rantala kertoo.

”Kiinteistöjen kauppamarkkinoilla kotimaassa vallitsee hyvä markkinatilanne. Kysyntä on vilkasta varsinkin kohteissa, joissa on vakaa vuokralainen ja pitkäkestoinen vuokrasopimus. Fennia on hyvä ja pitkäjänteisesti toimiva vuokranantaja Onvest-konsernin talotekniikkaurakoinnin ja kiinteistön ylläpidon palveluita tuottavalle Arelle. Nyt tehty kauppa on jatkoa konsernin kiinteistöliiketoiminnan uudelleen suuntaamiselle”, Onvestin toimitusjohtaja Timo Alamiekkaoja sanoo.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Fennia osti Aren pääkonttorikiinteistön”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat