Kokeile kuukausi maksutta

Peab rakentaa asuinkerrostalon Jalasjärvelle

Rakennusyhtiö Peab käynnistää vuosikymmenien jälkeen uuden asunto-osakeyhtiömuotoisen asuinkerrostalon rakentamisen Jalasjärven keskustaan.

Kohde rakennetaan Jalasjärven keskustaan, osoitteeseen Keskustie 20. Rakennettavaan 4-kerroksiseen hissilliseen asuin- ja liiketaloon tulee 15 asuntoa ja kaksi liiketilaa. Asuntojen koot vaihtelevat 38,5 neliön kaksiosta 112,5 neliön neljän huoneen ja keittiön asuntoihin. Liiketilat sijaitsevat katutasossa, ja niihin sijoittuvat Oma Säästöpankki ja OP Etelä-Pohjanmaa.

Asunto Oy Jalasjärven Pankkitalon ennakkomarkkinointi käynnistyy välittömästi.

”Pohjoismaisena yhteiskuntarakentajana haluamme rakentaa kestävää tulevaisuutta Suomessa ja luoda elämisen ja asumisen mahdollisuuksia myös Etelä-Pohjanmaan maakunnassa. Meistä on erittäin tärkeää, että maakuntakeskuksen Seinäjoen lisäksi myös muut kunnat ja kaupungit kehittyvät”, Peabin Seinäjoen yksikön johtaja Miikka Voipio kertoo.

”Olemme muun muassa rakentaneet Ilmajoelle paloaseman ja terveyskeskuksen laajennuksen, Lapualle ja Kurikkaan asuinkerrostalon sekä Jalasjärvelle rakennamme parhaillaan Iloniemen palvelutaloa. On erittäin hienoa olla mukana myös tällaisessa yhteishankkeessa Jalasjärvellä.”

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Peab rakentaa asuinkerrostalon Jalasjärvelle”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat