Kiinteistöt Rakennuslehti Ei kommentteja

YIT myy toimisto- ja logistiikkakiinteistön Aberdeenin rahastolle

YIT on allekirjoittanut sopimuksen Vantaan Viinikkalassa sijaitsevan toimisto- ja logistiikkahankkeen myynnistä kiinteistöpääomarahasto Aberdeen Property Fund Finland I Ky:lle. Sopimuksen kokonaisarvo on noin 13 miljoonaa euroa. Kokonaislaajuudeltaan noin 8 500 neliömetrin rakennus valmistuu vuoden 2016 lopulla.

K3 Biisoni -niminen toimisto- ja logistiikkahanke edustaa YIT:n kehittämää Work & Trade -konseptia, joka tarjoaa monimuotoisia yhdistelmätiloja pienille ja keskisuurille yrityksille. Work & Trade Biisoni sijaitsee Kehä III:n ja ja Helsinki-Vantaan lentokentän välissä YIT:n omistamalla K3 Logistics -alueella. Rakennuksen päävuokralaiseksi tulee Movetec Oy.

”Tämä oli rahaston vuoden ensimmäinen hankinta, mutta tavoitteena on ostaa rahaston kiinteistösalkkuun vielä useita kohteita kuluvan vuoden aikana”, Aberdeenin rahaston salkunhoitaja Sanna Puhakainen sanoo.

Vastaa

Rakennuslehden pääuutisia