Kokeile kuukausi maksutta

Arelle ylläpitosopimus Turkuun

Talotekniikkatalo Are on solminut merkittävän sopimuksen kiinteistöjen ylläpitotoiminnasta Turussa.

Talotekniikkatalo Are on solminut merkittävän sopimuksen kiinteistöjen ylläpitotoiminnasta Turussa.

Aren ja Turun Osuuskaupan (TOK) sopimukseen sisältyy osuuskaupan 35 operoiman kiinteistön ylläpitotoiminnot. Kohteina ovat esimerkiksi Prisma-, S-Market ja Sale -myymälät, keskustahotellit ja ABC-ketjujen palveluasemat.

Sopimuksen myötä TOK luopuu kiinteistöjen hajautetusta ylläpidosta ja keskittää työn Arelle. Yhteistyökumppani haettiin kilpailutuksen kautta. Aren kiinteistöpalvelun Turun yksikön kohdekanta kasvaa sopimuksen myötä merkittävästi. Sopimuksen arvoa ei julkistettu.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Arelle ylläpitosopimus Turkuun”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat