Kokeile kuukausi maksutta

Rakennuskonemarkkina sai uuden pelurin

Markkinoille on tullut uusi rakennuskonevuokraamo. Renta Group toimii toistaiseksi vain pääkaupunkiseudulla.

Markkinoille on tullut uusi rakennuskonevuokraamo. Renta Group toimii toistaiseksi vain pääkaupunkiseudulla.

Renta Group tarjoaa rakennuskoneiden ja -laitteiden vuokrauspalveluita. Se palvelee niin yritys- kuin yksityisasiakkaita paikallisten vuokraamojensa kautta toistaiseksi pääkaupunkiseudulla. Yritys suunnittelee laajentavansa toimintaa muualle Suomeen ja aikoo luoda maanlaajuisen vuokraamoverkosto.

Hankkeen takana on vahva toimialan tuntemus. Toimitusjohtajana Renta Groupissa on aloittanut Kari Aulasmaa, joka ennen edellistä tehtäväänsä Inspectan konsernijohtajana ehti tehdä pitkän uran Ramirent-konsernissa. Yhtiön hallituksessa istuvat kauppaneuvos Erkki Norvio ja Kari Kallio, molemmat entisiä Ramirentin konsernijohtajia. Juhani Kattilakoski puolestaan edustaa osaamista teline- ja sääsuojaustoiminnassa.

”Uskomme, että markkinoilla on tilaa yrittäjähenkiselle, innovatiiviselle ja paikallisesti toimivalle konevuokraajalle. Tarkoituksena on luoda asiakkaille uusi ja mielenkiintoinen vaihtoehto. Odotamme innolla, että pääsemme kehittämään uuden yrityksemme toimintaa yhdessä asiakkaidemme kanssa”, Kari Aulasmaa sanoo.

Yritys aikoo perustaa 12 paikallista kalustovuokraamoa jo tänä vuonna

Uuden yhtiön luomista on osaltaan tukenut kotimainen pääomasijoittaja Intera Partners, joka vaikuttaa yhtiössä pääomistajana ja kasvun rahoittajana. Yritys- ja liiketoimintakauppojen kautta uuden yhtiön perustana toimivat teline- ja sääsuojausalan yritys Telinekymppi sekä työmaatilojen vuokrausta harjoittava Jasoca.

Kehä-Koneen osto toi mukanaan vuokraamokonseptin, jota on tarkoitus hyödyntää maanlaajuisen verkoston rakentamisessa. Kaikkien näiden toimijoiden henkilöstö ja omistajat siirtyvät Renta Groupin palvelukseen.

Renta Group tavoittelee toimintansa huomattavaa kasvattamista jo ensimmäisenä toimintavuonna. Sen suunnitelmissa on perustaa Suomeen noin 12 paikallisen kalustovuokraamon verkosto. Samaa kasvutahtia on tarkoitus jatkaa myös seuraavana vuonna.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Rakennuskonemarkkina sai uuden pelurin”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat