Lujatalo rakentaa Järvenpään uuden kaupunkikeskuksen

Järvenpään kaupunginhallitus on kokouksessaan maanantaina 2.5.2016 valinnut Lujatalon toteuttamaan uutta Perhelän kaupunkikeskusta.

 

Järvenpään kaupunginhallitus on kokouksessaan maanantaina 2.5.2016 valinnut Lujatalon toteuttamaan uutta Perhelän kaupunkikeskusta.  

Järvenpään keskeisimpään kortteliin, rautatieaseman viereen ja kävelykatu Jannen päähän, suunnitellaan uudentyyppistä keskusta-asumisen, palveluiden ja viihtymisen keskittymää.

Kortteliin on tavoitteena tehdä liike- ja toimistotilaa kahteen, koko korttelin laajuiseen kerrokseen. Liikekeskuksen yhteyteen rakennetaan noin 400 vuokra- ja omistusasuntoa, joista osa sijoittuu 23-kerroksiseen tornitaloon.

Kortteliin kaavaillaan liike- ja toimitilarakennusoikeutta noin 10 300 k-m2 ja asuntorakentamisoikeutta noin 24 800 k-m2.

”Perhelän kehittäminen on molemmille osapuolille merkittävä kärkihanke”, toteaa elinkeinojohtaja Olli Keto-Tokoi.

”Korttelin toteuttaminen on Lujatalolle merkittävä hanke. Hanke istuu Lujatalon strategiaan, jonka mukaisesti se panostaa entistä enemmän suuriin hankekehityskokonaisuuksiin. Kyseessä on yksi Lujatalon historian suurimmista investoinneista, suuruusluokaltaan jopa 130-160 miljoonaa”, sanoo Lujatalon aluejohtaja Heimo Hantula.

Perhelän kaupunkikeskuksen suunnittelu käynnistetään välittömästi. Korttelin rakentaminen on tarkoitus aloittaa vuoden 2017 syksyllä. Liikekeskuksen avajaisia on tarkoitus viettää vuoden 2019 loppupuolella.

Tätä artikkelia on kommentoitu kerran

Yksi vastaus artikkeliin “Lujatalo rakentaa Järvenpään uuden kaupunkikeskuksen”

  1. Kunhan Lujatalo nyt ensin selviäisi Espoon sairaalan jälkipyykistä…

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat