Kokeile kuukausi maksutta

Skanska päällystää yli 350 kilometriä teitä Pohjanmaalla

Skanska ja Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus ovat allekirjoittaneet sopimuksen mittavasta tienpäällystysurakasta. Urakkaan kuuluu yli 350 kilometriä teitä Pohjanmaalla, Etelä-Pohjanmaalla ja Keski-Pohjanmaalla.

Skanska ja Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus ovat allekirjoittaneet sopimuksen mittavasta tienpäällystysurakasta. Urakkaan kuuluu yli 350 kilometriä teitä Pohjanmaalla, Etelä-Pohjanmaalla ja Keski-Pohjanmaalla.

Päällystystyökohteita on yhteensä 30. Niistä suurimmat ovat Vt 3:lla Jalasjärven ja Kurikan alueella, Vt 18:lla Alavuden ja Ähtärin alueella sekä Soinin alueella, jossa päällystetään useita eri teitä.

”Päällystystyöt käynnistyvät 9.5.2016 ja ne tehdään pääosin päiväsaikaan. Urakka on kokonaisuudessaan valmis 30.9.2016”, kertoo tuotantopäällikkö Pentti Katermaa Skanska Asfaltista.

”Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus (EPO ELY) kilpailuttaa tänä keväänä kaksi tienpäällystysurakkaa, joista tämän ensimmäisen ja suuremman voitti Skanska Asfaltti. Kokonaisuudessaan EPO ELY käyttää tänä vuonna maanteiden päällystykseen, paikkaukseen ja tiemerkintöihin noin 19 miljoonaa euroa, joka on merkittävästi enemmän kuin viime vuonna. Syynä tähän on korjausvelkaan saatu rahoitus, jolla kunnostetaan huonokuntoista tieverkostoa laajasti eri puolilla Suomea. EPO ELYssä tällä rahoituksella korjataan lähes 140 kilometriä maanteitä”, kertoo kehittämispäällikkö Jarmo Eskola Etelä-Pohjanmaan ELY-keskuksesta.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Skanska päällystää yli 350 kilometriä teitä Pohjanmaalla”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat