Kokeile kuukausi maksutta

YIT rakentaa rahastolle asuntoja yli 25 miljoonalla eurolla

YIT ja OP-Vuokratuotto -erikoissijoitusrahasto ovat allekirjoittaneet esisopimukset neljän vapaarahoitteisen kerrostalohankkeen rakentamisesta vuokrakäyttöön. Kohteisiin tulee yhteensä lähes 180 asuntoa. Sopimusten kokonaisarvo on yli 25 miljoonaa euroa.

YIT ja OP-Vuokratuotto -erikoissijoitusrahasto ovat allekirjoittaneet esisopimukset neljän vapaarahoitteisen kerrostalohankkeen rakentamisesta vuokrakäyttöön. Kohteisiin tulee yhteensä lähes 180 asuntoa. Sopimusten kokonaisarvo on yli 25 miljoonaa euroa.

Kohteiden hankekohtaiset sopimukset allekirjoitetaan ennen kunkin kohteen aloittamista. Kaikki kohteet on tavoitteena käynnistää vuoden 2016 aikana, ja hankkeet valmistuvat vuoden 2017 loppuun mennessä. YIT toteuttaa hankkeet hallinnoimilleen tai omistamilleen tonteille. Kohteiden rakentaminen ei sido YIT:n pääomaa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “YIT rakentaa rahastolle asuntoja yli 25 miljoonalla eurolla”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat