Are remontoi toimistokiinteistön Onvestille

Are toteuttaa pääurakoitsijana Onvestille Teollisuuskatu 33:n toimistokiinteistön saneerauksen Helsingissä.

Are toteuttaa pääurakoitsijana Onvestille Teollisuuskatu 33:n toimistokiinteistön saneerauksen Helsingissä.

Kiinteistö nykyaikaistetaan vastaamaan tulevaisuuden työympäristövaatimuksia toimistorakennukselle. Kiinteistö uudistetaan kauttaaltaan ja varustetaan Are Sensus -talotekniikkajärjestelmällä.

”Haluamme nostaa Teollisuuskadun kiinteistön korkeatasoiseksi, vaativien asiakkaiden tulevaisuuden tarpeisiin vastaavaksi toimitilaksi. Are Sensus -järjestelmän avulla pystymme saavuttamaan hyvät sisäolosuhteet ja muuntojoustavat tilat”, Onvestin toimitilapäällikkö Juha Huuskonen kertoo.

”Hanke tullaan toteuttamaan nopealla aikataululla, sillä tilat luovutetaan uusien vuokralaisten käyttöön jo kesällä 2017. Palvelu-urakkamallilla on mahdollista käynnistää työt yhtäaikaisesti suunnittelun kanssa, jolloin toteutusaikaa voidaan lyhentää huomattavasti. Avoimessa sopimusmallissa myös mahdolliset vuokralaisten toiveet on helppo toteuttaa ilman kankeita hyvitys- ja lisälaskuprosesseja”, Huuskonen toteaa.

Are toteuttaa hankkeen kokonaisvastuullisesti rakennus- ja talotekniikkatöineen. ”Näin vältetään epäselvyydet urakoiden rajapinnoissa ja päästään suunniteltuihin sisäilma- ja energiatavoitteisiin heti kohteen valmistuessa”, Aren aluejohtaja Marko Otranen kertoo.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Are remontoi toimistokiinteistön Onvestille”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi