Kokeile kuukausi maksutta

CapManin rahasto hankki puolikkaan outlet-keskuksesta Tanskassa

CapMan Nordic Real Estate -rahasto on hankkinut 50 prosentin omistusosuuden Tanskan Sealandissa sijaitsevasta Ringsted Outletista. Samalla CapMan aloittaa hankkeessa yhteistyön tanskalaisen kiinteistöyhtiö TK Developmentin kanssa.

Kuuntele juttu

”Ringsted Outletin kasvunäkymät ovat vakaat, ja näemme monia arvonluontimahdollisuuksia muun muassa parantamalla käyttöastetta sekä tuotemerkkien tarjontaa”, Torsten Bjerregaard CapMan Real Estatesta sanoo.

Ringsted Outlet sisältää 12500 neliömetriä vuokrattavaa pinta-alaa. Keskuksessa on tarjolla 44 tanskalaista ja lukuisia tunnettuja kansainvälisiä tuotemerkkejä, kuten Nike, Hugo Boss ja Calvin Klein. Keskuksen käyttöaste on tällä hetkellä 85 prosenttia, ja sen odotetaan täyttyvän vuoden sisällä. Sekä vierailijoiden määrä että liikevaihto ovat molemmat kasvaneet kaksinumeroisin luvuin viime vuosina. Vuonna 2015 keskuksessa kävi 1,5 miljoonaa vierailijaa.

Outlet-keskus sijaitsee E20-moottoritien varrella Sealandissa 45 minuutin ajomatkan päässä Kööpenhaminasta.

Vuonna 2013 perustettu 273 miljoonan euron suuruinen CapMan Nordic Real Estate -rahasto sijoittaa pohjoismaisissa kasvukeskuksissa sijaitseviin toimisto-, liike- ja asuinkiinteistöihin. Tähän mennessä rahasto on sijoittanut yhteensä 17 kohteeseen, joista kahdeksan sijaitsee Tanskassa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “CapManin rahasto hankki puolikkaan outlet-keskuksesta Tanskassa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat