Kokeile kuukausi maksutta

Hartela toteuttaa liikekeskuksen Tampereen Tesomalle

Kesko käynnistää Tampereen Tesomalle uuden liikekeskuksen rakennustyöt. Hartela Oy toimii hankkeessa projektinjohtourakoitsijana.

Rakennustyöt käynnistyvät heti. Hankkeen ensimmäisen vaiheen kustannusarvio on noin 20 miljoonaa euroa ja kokonaislaajuus noin 16 400 neliötä. Liikkeet ja tilat avautuvat asiakkaille talvella 2017-2018.

Tesoman liikekeskukseen tulee sekä julkisia että kaupallisia palveluita. Tampereen kaupunki sijoittaa liikekeskukseen tilat Tesoman hyvinvointikeskukselle, johon tulevat kirjasto, terveysasema, hammashoito, hyvinvointineuvola ja matalan kynnyksen palvelut.

K-supermarket Länsiportti siirtyy liikekeskuksen uusiin tiloihin. Keskon suunnittelee vanhan rakennuksen saneeraamista liiketiloiksi uudisrakennusosan valmistumisen jälkeen. Lisäksi liikekeskukseen tulee useita pienempiä liiketiloja, joihin sijoittuu ravintoloita ja kahviloita sekä muita lähipalvelutyyppisiä liikkeitä Tesoman tarpeisiin.

”Strategiamme mukaisesti haluamme olla kehittämässä entistäkin parempia lähipalveluita Tesoman ja koko läntisen kaupungin alueelle. Olen iloinen, että tämän pitkän hankkeen rakennustyöt on saatu nyt vihdoin käynnistettyä”, Keskon Länsi-Suomen aluejohtaja Jari Alanen sanoo.

Hartelan aluejohtaja Antti Marttila on erittäin tyytyväinen hankkeen käynnistymiseen Keskon kanssa.

”Hanke on Hartelalle merkittävä ja olemme erittäin tyytyväisiä, että Kesko on valinnut meidät yhteistyökumppaniksi. Rakennustyömaalla tulee työskentelemään parhaimmillaan noin 120 ammattilaista. Koska projektin aikataulu ja rakennettavan tontin ahtaus asettavat haasteita, on meillä hankkeeseen kiinnitettynä erittäin kokenut projektinjohto”, Hartela Oy:n aluejohtaja Antti Marttila kertoo.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Hartela toteuttaa liikekeskuksen Tampereen Tesomalle”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat