Kokeile kuukausi maksutta

Kaksi kokenutta konkaria avustaa Länsimetroa käyttöönottovaiheeseen saakka

Länsimetro Oy on vahvistanut organisaatiotaan kahdelle kokeneella asiantuntijalla metrorakentamisen loppuunsaattamiseksi. Espoon kaupungin teknisen toimen johtaja, Länsimetron hallituksen puheenjohtaja Olli Isotalo kertoo, että vahvistukseksi etsittiin kokeneita asiantuntijoita, jotka eivät ole olleet mukana metron toteutuksessa.

Länsimetro Oy on vahvistanut organisaatiotaan kahdelle kokeneella asiantuntijalla metrorakentamisen loppuunsaattamiseksi. Espoon kaupungin teknisen toimen johtaja, Länsimetron hallituksen puheenjohtaja Olli Isotalo kertoo, että vahvistukseksi etsittiin kokeneita asiantuntijoita, jotka eivät ole olleet mukana metron toteutuksessa.

Organisaation sparraajiksi valittiin Suunnittelu- ja konsulttiyritysten liiton Skolin toimitusjohtaja Matti Mannonen ja Legal Lounge Oy:n johtava konsultti Veikko Välilä.

Matti Mannonen teki vuonna 2007  WSP:n silloisena toimitusjohtajana riskiarvion Länsimetron hankesuunnitelman yhteydessä. Hän ei ole osallistunut toteutussuunnitteluun.

Veikko Välilällä on yli 30 vuoden kokemus suomalaisesta ja kansainvälisestä projektin- ja riskienhallinnasta. Hänen erikoisalaansa on riskienhallintaosaaminen muun muassa kansainvälisissä sähkövoimalaitosprojekteissa ja infrastruktuuriprojekteissa, kuten raideliikenne- ja satamaprojekteissa, sekä metsä- ja teknologiateollisuuden eri projekteissa.

Tätä artikkelia on kommentoitu 3 kertaa

3 vastausta artikkeliin “Kaksi kokenutta konkaria avustaa Länsimetroa käyttöönottovaiheeseen saakka”

  1. Konkkarit joo…..
    Eikös Terrafamellakin ollut konkkari apuna.
    Herätkää jo!

    1. Niinpä… Se mitä televisiossakin on kerrottu: Länsimetron turvallisuussysteemit ovat ihan toista luokkaa kuin mitä olivat aikoinaan yli 30 v sitten Itämetron aikaan. Kehitys on mennyt valtavasti niistä ajoista eteenpäin ja kehittyy vieläkin. Minkä verran vanhat konkarit uutta tekniikkaa ja systeemiä tuntevat? Sotkevatko vain asioita? ”Mitä useampi kokki, sen huonompi soppa.”

  2. Kaivakaa sieltä projektin sisältä se ”hankala” insinööri joka on projektissa uskaltanut sanoa mielipiteensä eikä vaan nuollut pamppujen perseitä nyökytellen kieli ruskeana.. Nämä psykot tosin on nämä siirtänyt jo pois projektista, mutta oisko aika jo kaivaa se osaaminen sieltä syvistä riveistä ja pistää nämä varkaat ja huijarit helvettiin hassaamasta meidän kansallisomaisuutta taivaantuuliin osaamattomuidellaan.

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat