Kokeile kuukausi maksutta

Pohjola Rakennus rakentaa pienkerrostaloja Jyväskylään

Pohjola Rakennus aloittaa elokuussa 2016 pienkerrostalokokonaisuus Asunto Oy Jyväskylän Joenhelmen rakentamisen Äijälänjoen rannalle Jyväskylään.

Pohjola Rakennus aloittaa elokuussa 2016 pienkerrostalokokonaisuus Asunto Oy Jyväskylän Joenhelmen rakentamisen Äijälänjoen rannalle Jyväskylään.

Pohjola Rakennus Oy:n hankekehitysjohtaja Veli-Pekka Into kertoo, että neljän kaksikerroksisen pienkerrostalon kokonaisuus valmistuu vuoden 2017 loppuun mennessä.

Joenhelmen asunto-osakeyhtiö on hieman tavallisesta talotyypistä poikkeava betonirakenteinen luhtitalo. Arkkitehtipalvelu Oy:n suunnittelemat talot sulautuvat kauniisti joenrantamaiseman loivaan rinteeseen. Huoneistoista on hieno näköala niin itse Äijälänjoelle kuin Jyväsjärvellekin. Rinnerakentamisen vuoksi talot on osittain rakennettu pilareiden päälle.

Taloyhtiöön tulee 54 asuntoa, joiden koot vaihtelevat 32 neliön yksiöistä 84 neliön neljään huoneeseen ja keittiöön. Kaikissa huoneistoissa on lasitetut, koko asunnon levyiset tilavat parvekkeet. Sauna on kaikissa muissa asunnoissa paitsi yksiöissä.

”Tämän tyyppiselle asumismuodolle on paljon kysyntää ja varauksiakin on tullut sen mukaisesti; 54 asunnosta on enää vapaana vain 19. Kaiken kokoisia huoneistoja kuitenkin löytyy vielä, hän kertoo.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Pohjola Rakennus rakentaa pienkerrostaloja Jyväskylään”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat