Kokeile kuukausi maksutta

NCC Asuminen vaihtoi nimeä

NCC Asuminen Oy on vaihtanut nimensä Bonava Suomi Oy:ksi.

NCC Asuminen Oy on vaihtanut nimensä Bonava Suomi Oy:ksi.

Nimenmuutos on jatkoa jo aiemmin keväällä julkistetulle irtautumiselle NCC Suomi Oy:stä ja vahvistaa yhtiön tunnettuutta itsenäisenä asuntorakentamisen kehittäjänä. Suomessa Bonava toimii suurimmissa kasvukeskuksissa.

Bonava tulee ruotsin kielen sanoista bo eli asuminen ja nav eli keskipiste. Bonava ei ainoastaan rakenna taloja vaan luo koteja ja naapurustoja, joissa ihmiset elävät elämäänsä. Bonavan toiminta kattaa hankkeen kokonaisvaltaisen rakennuttamisen aina tontinhankinnasta kotien suunnitteluun ja kehittämiseen, markkinointiin, myyntiin, tuotantoon ja ensiluokkaiseen asiakaspalveluun.

”Bonava nimenä konkretisoi itsenäistymistämme ja uudistumistamme niin omalle organisaatiolle, asiakkaille kuin sidosryhmillekin. Koti ja asuminen ovat liiketoimintamme keskiössä. Uusi Bonava-brändi näkyy jo visuaalisen ilmeen muutoksena verkossa ja muussa markkinoinnissa sekä vähitellen työmaillamme seuraavien kuukausien aikana. Matkamme jatkuu nyt uuden yhtiön ja raikkaan uuden brändin myötä”, Bonava Suomi Oy:n toimitusjohtaja Juuso Hietanen.

Suomen yhtiön pääkonttori ja Helsingin asuntomyyntitiimi muuttavat loppuvuodesta Sanomataloon Helsingin keskustaan.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “NCC Asuminen vaihtoi nimeä”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat