Kokeile kuukausi maksutta

NCC myi Turun Puulinnan koko osakekannan

OP-Vuokratuotto on ostanut Turun Puulinnan asunto-osakeyhtiön koko osakekannan.

Turun puulinnan valmistuu keväällä 2018.

NCC:n perustamaan asunto-osakeyhtiöön kuuluu kaksi kerrostaloa, joihin tulee yhteensä 94 asuntoa ja pihakannen alle rakennettava autohalli. Puulinna valmistuu Linnanfältin kortteliin keväällä 2018. Kaupan arvo on 16,5 miljoonaa euroa.

Kaavan mukaisen puukerrostalon on suunnitellut Schauman Arkkitehdit ja pääsuunnittelija on Niklas Kronberg.

Turun Puulinna on OP-Vuokratuoton ensimmäinen puukerrostalokohde. Kohteen rakentaa NCC.

Linnanfältti on 8,5 hehtaarin puutaloalue Linnankadun varrella, Merikeskus Forum Marinumia vastapäätä. Turun kaupunki järjesti alueesta Moderni puukaupunki -kilpailun vuonna 2008, jonka NCC yhteistyökumppaninsa kanssa voitti, ja jonka pohjalta laadittiin asemakaavamuutos. Alueella on muutamia suojeltuja rakennuksia, joten korttelin uuteen ilmeeseen kuuluu uutta ja vanhaa.

 

Tätä artikkelia on kommentoitu kerran

Yksi vastaus artikkeliin “NCC myi Turun Puulinnan koko osakekannan”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat