Kokeile kuukausi maksutta

Pohjola Rakennuksen tilauskanta yli kaksinkertaistui

Pohjola Rakennus-konserni julkisti tammi-kesäkuun tulostiedot.

Juha Metsälä

Puolen vuoden liikevaihto oli 63,5 miljoonaa euroa (52,4 Me 1-6/2015). Tulos ennen veroja oli 3,3 miljoonaa euroa, se heikkeni jonkin verran edellisvuodesta (5,0 Me 1-6/2015) .

Tilauskanta kasvoi edellisvuodesta 100 miljoonalla eurolla 180 miljoonaan.

”Tilauskantamme yli kaksinkertaistui, mikä antaa erinomaisen pohjan strategiamme mukaiselle voimakkaalle kasvulle. Arvioimme koko vuoden liikevaihdon kasvavan 180 miljoonaan euroon, mikä tarkoittaa yli 40 prosentin kasvua edellisvuodesta”, konsernijohtaja Juha Metsälä toteaa.

”Henkilöstömäärä kasvoi edellisvuoteen nähden 47 prosenttia, ja loppuvuoteen mennessä henkilöstö tulee kasvamaan entisestään”, Metsälä kertoo.

Pohjola Rakennuksen näkymät nojaavat yhtiön mukaan alan positiiviseen markkinakehitykseen. Talous ja työllisyys ovat hienoisessa nousussa, uusia kerros- ja rivitalokohteita on aloitettu runsaasti ja uusien asuntojen kauppa käy hyvin. Korjausrakentamisen kasvu jatkuu, samoin inframarkkinoilla on pientä kasvua tänä ja ensi vuonna.

Työtyytyväisyyteen panostetaan

Helmikuussa 2016 Pohjola Rakennus nousi Great Place to Work -tutkimuksessa parhaiden, keskisuurten yritysten listalle. Tutkimuksessa vastaajista 92 prosenttia oli sitä mieltä, että Pohjola Rakennus on todella hyvä työpaikka.

”Tavoitteemme on varmistaa jatkossakin, että henkilöstö nauttii työstään. Yksi työkalu tässä on sisäinen koulutusohjelmamme, Pohjola Akatemia, jonka muodossa panostamme henkilöstön kouluttamiseen ja hyvien käytäntöjen jalkauttamiseen. Työtyytyväisyyttä myös seurataan pikakyselyillä vuoden mittaan, jotta olemme koko ajan perillä henkilöstön toiveista ja tarpeista”, Metsälä toteaa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Pohjola Rakennuksen tilauskanta yli kaksinkertaistui”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat