Kokeile kuukausi maksutta

Spondan toimitilakiinteistö Helsingissä sai Breeamin

Kiinteistösijoitusyhtiö Spondan Helsingin Kampissa sijaitsevalle toimitilakiinteistölle on myönnetty Breeam Very Good -tason ympäristösertifikaatti.

Kiinteistösijoitusyhtiö Spondan Helsingin Kampissa sijaitsevalle toimitilakiinteistölle on myönnetty Breeam Very Good -tason ympäristösertifikaatti.

Toimitilakiinteistö sijaitsee osoitteessa Arkadiankatu 4-6 eli lähellä Kampin kauppakeskusta.

Ympäristösertifikaatti myönnettiin kiinteistön perusparannetulle osalle, joka käsittää pinta-alaltaan noin 3000 neliön alueen. Kiinteistön remontissa uusittiin talotekniikka satsattiin ilmanvaihtojärjestelmään. Peruskorjauksen toinen vaihe pinta-alaltaan noin 20 000 neliön alueelle käynnistyy vuonna 2018.

Spondalla on syyskuuhun 2016 mennessä 12 sertifioitua kiinteistöä sekä useita käynnissä olevia sertifiointiprojekteja. Sponda hakee kansainvälistä ympäristöluokitusta kaikille uudisrakennuksille sekä mittaville peruskorjauskohteille. Sertifioimalla kiinteistöjään Sponda haluaa tarjota asiakkailleen entistä laadukkaampia ja ympäristöystävällisempiä toimitiloja.
Breeam (Building Research Establishment Environmental Assessment Method) on kansainvälinen rakennusten ympäristöluokitusjärjestelmä, joka tähtää rakennuksen käytön ympäristövaikutusten vähentämiseen sekä terveellisempien työympäristöjen kehittämiseen.

Breeam-ympäristösertifikaatin myönsi BRE (Building Research Establishment Limited) ja auditoinnin sekä loppuraportin laati Green Building Partners.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Spondan toimitilakiinteistö Helsingissä sai Breeamin”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat