Kiinteistövälittäjät kasvattivat liikevaihtoaan

Kiinteistövälittäjien liikevaihto kasvoi Kiinteistövälitysalan Keskusliiton KVKL:n mukaan vuoden ensimmäisellä puoliskolla 12 prosenttia.

Kiinteistövälittäjien liikevaihto kasvoi Kiinteistövälitysalan Keskusliiton KVKL:n mukaan vuoden ensimmäisellä puoliskolla 12 prosenttia.

”Tunnelmat ovat lupaavat. Se näkyy kokonaisluvuista. Liikevaihtoaan kasvattaneita yrityksiä on nyt enemmän kuin supistuvia. Esimerkiksi kuluvan vuoden toisella neljänneksellä voimakkaasti eli yli 15 prosenttia liikevaihtoaan kasvattaneita yrityksiä oli jo 46 prosenttia”, kertoo KVKL:n toimitusjohtaja Jukka Malila.

Kiinteistönvälitysalan henkilöstömäärä kasvoi tammi–maaliskuussa 4,2 prosenttia ja huhti–kesäkuussa 3,4 prosenttia vuodentakaisista ajankohdista.

Vuonna 2015 kiinteistönvälitysalan liikevaihto kasvoi kokonaisuudessaan yli 10 prosenttia edellisvuodesta.

Alle 10 henkilöä työllistäviä yrityksiä on kiinteistönvälityksen toimialan yrityksissä eniten. Kyseisten yritysten lukumäärä oli vuoden 2016 toisella vuosineljänneksellä 1 356 kappaletta, eli 88 prosenttia toimialan yrityksistä.

76 prosenttia toimialan yrityksistä oli toiminut alalla vähintään 5 vuotta.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Kiinteistövälittäjät kasvattivat liikevaihtoaan”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi