Projektit Infra Rakentaminen Talous Uutiset Rakennuslehti Ei kommentteja

Koneelta hissejä Xi’anin metroon Kiinassa

Kone toimittaa yhteensä 327 hissiä ja liukuporrasta Luoteis-Kiinassa sijaitsevaan Xi’anin kaupungin metroon.

Toimitus kattaa 29 asemaa metrolinjalla numero 4 sekä metrolinjan numero 1 toisen vaiheen.

Kiinan vanhimpiin kaupunkeihin lukeutuva Xi’an nimettiin hiljan maan 13 nopeimmin kasvavan megakaupungin joukkoon. Useiden infrastruktuuriuudistusten vauhdittamana Kiinan megakaupunkien määrän arvioidaan nousevan kolmesta vuonna 2000 kolmeentoista vuonna 2020.

Toimitukseen kuuluu 246 Kone TransitMaster -liukuporrasta sekä 33 Kone S MonoSpace-, 38 Kone N MonoSpace- ja 10 KOone S MiniSpace -hissiä. Kone toimittaa liukuportaat 14:lle metrolinjan 4 metroasemalle ja konehuoneettomat hissit linjan kaikille 29 asemalle. 35,2 kilometriä pitkä maanalainen linja kulkee Hangtianxinchengin asemalta Beiken asemalle.

Kone toimittaa myös liukuportaat ja konehuoneettomat hissit metrolinjan 1 toisen vaiheen neljälle asemalle: Forest Parkiin, Fengdongluhun, Shanglinluhun ja Zhangjiacuniin.

Projektin päärakennuttaja on Xi’an Metro Co. Ltd, ja arkkitehteinä toimivat Guangzhou Metro Design & Research Institute Co. Ltd ja China Railway First Survey & Design Institute Group Co.Ltd. Projektin arvioidaan valmistuvan joulukuussa 2018.

Tilaus kirjattiin vuoden 2016 kolmannelle neljännekselle.

Vastaa

Rakennuslehden pääuutisia