Kokeile kuukausi maksutta

Lehto Group osti Warecon

Lehto Group Oyj on 3. lokakuuta allekirjoitetulla sopimuksella ostanut korjausrakentamiseen keskittyneen Rakennus Oy Warecon koko osakekannan.

Lehto Group Oyj on 3. lokakuuta allekirjoitetulla sopimuksella ostanut korjausrakentamiseen keskittyneen Rakennus Oy Warecon koko osakekannan.

Osakkeiden kauppahinta ilman hankitun yhtiön kassavaroja ja korollisia velkoja on noin 2,6 miljoonaa euroa, jonka Lehto Group maksaa käteisellä kassavaroistaan. Täsmällinen hankintahinta varmistuu hankintahetken välitilinpäätöksen valmistuttua. Lehto maksaa myös lisäkauppahintaa Warecon vuosien 2016, 2017 ja 2018 tulosten perusteella.

Wareco on pääkaupunkiseudulla toimiva yhtiö, joka tekee kiinteistöjen peruskorjauksia, asunto-osakeyhtiöiden putkiremontteja, julkisivujen korjaus- ja muutostöitä sekä lisä- ja täydennysrakentamista. Yhtiön avainhenkilöstöllä on usean vuosikymmenen kokemus korjausrakentamisesta. Wareco työllistää kaupantekohetkellä 70 henkeä, ja sen liikevaihto vuonna 2015 oli 28,7 miljoonaa euroa ja liikevoitto 0,7 miljoonaa euroa.

Yrityskauppa tukee Lehdon kasvutavoitteita, sillä investoinnin avulla yhtiö vahvistaa ja laajentaa korjausrakentamisen liiketoimintaansa. Kaupan myötä Lehto saa lisää ammattitaitoista henkilöstöä muun muassa laajojen korjausrakentamishankkeiden ja linjasaneerausten toteuttamiseen.

Lehto Groupin mukaan kaupalla ei ole merkittävää vaikutusta yhtiön vuoden 2016 tulokseen tai taloudelliseen asemaan eikä se muuta yhtiön aikaisemmin julkaisemia vuotta 2016 koskevia taloudellisia näkymiä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Lehto Group osti Warecon”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat