Petri Lennosta Koskisen taloteollisuuden johtaja

Koskisen taloteollisuuden johtajana on aloittanut diplomi-insinööri Petri Lento.

Lento siirtyy Koskisen palvelukseen Vahanen Oy:ltä, jossa hän työskenteli parikymmentä vuotta: viisitoista vuotta kansainvälisessä toiminnassa ja viimeiset viisi vuotta suunnittelupalveluiden liiketoimintajohtajana ja konsernin johtoryhmän jäsenenä.

Koskisen taloteollisuus tarjoaa puuelementtiratkaisuja pientaloista suuriin kerrostalohankkeisiin saakka. Vierumäellä sijaitsevassa taloteollisuuden yksikössä on viime vuosina investoitu erityisesti suur- ja jättielementtien tuotantoon sekä puurakentamisen kehittämiseen yhdessä ammattirakentajien kanssa.

”Koskisella on todella vahvaa puupuolen ammattirakentamisen osaamista. Koskisen taloteollisuus on kunnostautunut viime vuosina lisäkerros- ja yläpohjajärjestelmien ja puuelementtien toimittajana esimerkiksi kerrostaloihin, hoivakoteihin ja kouluihin”, Lento kuvailee.

Ammattirakentamisen kohteiden lisäksi Koskisen taloteollisuus valmistaa ja myy perinteisiä Herrala omakotitaloja, vapaa-ajan taloja ja pre-cut-runkopaketteja kuluttaja-asiakkaille.

Taloteollisuuden entinen johtaja Juha Kohonen haluaa kiittää asiakkaita ja Koskisen henkilöstöä erittäin hyvästä yhteistyöstä ja mielenkiintoisista työtehtävistä. ”Petrin johdolla Koskisen taloteollisuus on hyvissä käsissä jatkossakin, ja voin syksyn aikana siirtyä hyvillä mielin uusien työhaasteiden pariin.”

Vastaa

Rakennuslehden pääuutisia