Tampere palkitsi avokonttorin puhelinkopin kehittäjän

Tampereen kaupungin vuoden 2016 Teknisen luovuuden palkinnon on saanut Framery Oy:n varatoimitusjohtaja Samu Hällfors. Hällfors on ollut avainasemassa avokonttoreihin tarkoitetun puhelinkopin kehittämisessä.

Tampereen kaupungin vuoden 2016 Teknisen luovuuden palkinnon on saanut Framery Oy:n varatoimitusjohtaja Samu Hällfors. Hällfors on ollut avainasemassa avokonttoreihin tarkoitetun puhelinkopin kehittämisessä.

Palkitsija kiittää erityisesti akustiikan ja ilmastoinnin ratkaisuja puhelinkopissa. Puhelinkopit valmistetaan kotimaisesta vanerista, ja ne ovat myös muotoilultaan näyttäviä. Nykyään yhtiö valmistaa myös koppia suurempia neuvottelutiloja.

Yli sata uutta työpaikkaa

Idea puhelinkopista sai alkunsa Hällforsin entisessä työpaikassa, jossa työympäristön hälinä synnytti halun etsiä asiaan ratkaisua.

Vuonna 2010 perustettu Framery Oy on viimeisen kolmen vuoden aikana panostanut globaaliin vientiin, minkä seurauksena toiminnasta on tullut miljoonabisnestä ja liikevaihto moninkertaistunut. Tuotanto on synnyttänyt lyhyessä ajassa yli sata uutta työpaikkaa yritykseen ja alihankintaverkostoon.

Palkinnon suuruus on 5 000 euroa. Tampereen kaupungin Teknisen luovuuden palkintoa on jaettu vuodesta 1981 lähtien.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Tampere palkitsi avokonttorin puhelinkopin kehittäjän”

Vastaa