Lemminkäinen urakoi kaupunki-infraa Tukholmaan

Lemminkäinen urakoi Tukholman kaupungille vaativan infrahankkeen Tukholman eteläsatamaan.

Lemminkäinen urakoi Tukholman kaupungille vaativan infrahankkeen Tukholman eteläsatamaan.

Norra Djurgårdsstadenin urakkaan kuuluvat esimerkiksi öljylaiturin purkaminen, kaivutyöt, pilaantuneen maan käsittely, betonityöt ja paalutus sekä uusien töiden rakentaminen ja päällystys. Paalutustyöt tehdään vedessä. Hankkeen arvo on noin 13 miljoonaa euroa.

Norra Djurgårdsstad on osa kaupunkikehityshanketta. Alueella oli aiemmin kaasuntuotantoa ja muuta teollisuustoimintaa. Vuoteen 2030 mennessä alueella arvioidaan asuvan 12 000 ja työskentelevän 35 000 ihmistä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Lemminkäinen urakoi kaupunki-infraa Tukholmaan”

Jätä kommentti

Viimeisimmät näkökulmat